SINAV KOLEJİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET COŞKUSU

Sınav Koleji Anaokulu öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Haziran 2023 Cumartesi 12:53
34 Okunma
SINAV KOLEJİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET COŞKUSU

Sınav Koleji Anaokulu öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Sınav Anaokulu bahçesinde düzenlenen programa, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Sınav Koleji kurucuları Ahmet Kolağası ve Hasan Kol, öğretmenler ve veliler katıldı. Bilecik Sınav Koleji kurucusu Ahmet Kolağası: "Bütün toplumların ve ulusların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğimiz ve güvencemiz sizlersiniz."diyerek hem öğretmenlere hem de öğrencilere teşekkür etti. Konuşmanın ardından anaokulu öğrencileri müzik eşliğinde yeteneklerini sergileyerek sahneye çıktılar. Programda dans eden öğrenciler, daha sonra ilk diplomalarını alarak keplerini coşkuyla attılar.

Duygusal anlar yaşayan veliler, başta kurucular olmak üzere okul yönetimine ve öğretmenlerine şükranlarını dile getirdiler. Kep atımından sonra misafirlere ve öğrencilere yemek ikramında bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle