ÖZEL SINAV KOLJEİ ÖĞRENCİLERİ BİRİNCİ

Özel Bilecik Sınav Koleji, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğünce her yıl yapılan Başarı İzleme Araştırmaları kapsamında düzenlenen KDS (Kazanım Değerlendirme Sınavı)'de geçen yıl 7. Sınıf  Olarak  birinciliği alan öğrenciler bu yıl da, 8. Sınıf LGS Öğrencileri olarak bir kez daha birinciliğe imza attılar.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Aralık 2023 Pazartesi 11:57
105 Okunma
ÖZEL SINAV KOLJEİ ÖĞRENCİLERİ BİRİNCİ

Özel Bilecik Sınav Koleji, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğünce her yıl yapılan Başarı İzleme Araştırmaları kapsamında düzenlenen KDS (Kazanım Değerlendirme Sınavı)'de geçtiğimiz yıl 7. Sınıf  Olarak  birinciliği alan öğrencilerimiz bu yıl da, 8. Sınıf LGS Öğrencileri olarak bir kez daha birinciliğe imza attılar.

30.11.2023 tarihinde LGS sınavına hazırlık için öğrenci kazanımlarını tespit etmek amacıyla düzenlenen Bilecik Merkez ve ilçelerinde bulunan okulları kapsayan sınavda Özel Bilecik Sınav Koleji'nin 8. Sınıf öğrencileri il birinciliğini elde ettiler.

Özel Bilecik Sınav Kolejinin 5. Sınıftan itibaren öğrencisi olan 8. Sınıfa kadar okul çatısı altında yer alan Öğrencileriyle il genelinde birincilik derecesini elde ederek bugüne kadar aileleri ve Öğretmenlerinin desteğiyle vermiş oldukları emeklerin karşılığını il genelinde düzenlenen sınavda en fazla en doğru soru sayısını cevaplayarak elde ettiler.

Anahtar Kelimeler:
öğrencilerBirinci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle