ÖZEL SINAV KOLEJİ'NDE COŞKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Özel Bilecik Sınav Koleji Anadolu Lisesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı lise mezunlarını, Sınav Koleji Anaokulunun bahçesinde muhteşem bir törenle uğurladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Haziran 2024 Cuma 13:08
44 Okunma
ÖZEL SINAV KOLEJİ'NDE COŞKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Özel Bilecik Sınav Koleji Anadolu Lisesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı lise mezunlarını, Sınav Koleji Anaokulunun bahçesinde muhteşem bir törenle uğurladı.

Mezuniyet töreni öğrencilerin sahneye tek tek davet edilmesiyle başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden törende okul kurucuları Ahmet Kolağası ve Hasan Kol açılış konuşmasını yaptılar.

Okulun kurucuları, ”Değerli Öğrencilerimiz, sizlerin başarılarını duymak için sabırsızlanıyoruz ” diyerek öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen anne  babalara ve öğretmenlere teşekkür ettiler.

Mezuniyet töreninin devamında Özel Bilecik Sınav Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu Vals dansı büyük ilgi ile izlendi. Bayrak ve flamanın devir teslimi de mezuniyet töreninde yapıldı .Mezun olan öğrenciler bir dönem önce mezun olanlardan aldıkları bayrak ve flamayı, kendilerinden sonra gelecek olan mezunlara devrettiler.

Öğrencilerin plaket ve belgeleri ise okul kurucuları ,okul müdürleri ve  öğretmenleri tarafından verildi. Okulu dereceyle bitiren öğrenciler de törende açıklandı. Okul üçüncüsü Ebrar Altınel ,okul ikincisi Fevzi Moğulkoç, okul birincisi Hüseyin Berker Gül olarak ilan edildi .Okul birincisi her yıl okulu birincilikle tamamlayanların isimlerinin yer aldığı kütüğe ismini çakmasının ardından mezun öğrenciler adına konuşmasını yaptı.

 Mezuniyet pastasının kesiminin ardından Özel Bilecik Sınav Koleji Anadolu Lisesi öğretmenleri mezun öğrencilere büyük bir sürpriz yaptı. Öğrencilerini ellerindeki balonlarla karşılayan öğretmenler ,mezun öğrencilerin adına balonları gökyüzüne bıraktı.


 

 Tören mezun öğrencilerin keplerini havaya fırlatması ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
ReklamEğitimMezuniyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle