ÖZEL BİLECİK SINAV KOLJEİ'NDEN ANLAMLI TÖREN

Özel Bilecik Sınav Koleji 24 Kasım’da hem başarılara imza attı, hem de çok anlamlı ve değerli bir tören yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Kasım 2023 Pazartesi 15:17
57 Okunma
ÖZEL BİLECİK SINAV KOLJEİ'NDEN ANLAMLI TÖREN

Özel Bilecik Sınav Koleji 24 Kasım’da hem başarılara imza attı, hem de çok anlamlı ve değerli bir tören yaptı.

Özel Bilecik Sınav Koleji 24 Kasım’ı başta depremde kaybetmiş olduğumuz öğretmenlerimizi ardından da tüm şehit öğretmenlerimizin anılmasını kapsayan bir program düzenledi.

Program Ortaokul Türkçe Öğretmeni Bilgecan Bozkurt tarafından 6 Şubat 2023’te Kahraman Maraş merkezli 11 ili kapsayan depremde hayatını kaybeden öğretmenlerimizin isimleri söylenerek başladı. Ardından bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen başta Necmettin Yılmaz, Aybüke Yalçın öğretmenlerimiz ve adını sayamadığımız onlarca öğretmenimiz saygıyla yâd edildi.

24 Kasım töreninde başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları anılarak saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşıyla tören sone erdi.

Aynı zamanda 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Bilecik merkez okulları öğretmenleri arasında düzenlenen voleybol turnuvasında Özel Bilecik Sınav Koleji öğretmenleri bu yıl da il birincisi olarak şampiyonluğu bir gelenek haline getirdi.

Öğretmen kadrosu: Takım kaptanı Uğurcan Engin, Eşref Taş, Tolga DURU, Hande Göç, Sümeyra Kılınç, Şirinay Şirin, Mensure Gören, Mustafa Gök, Burak Baş, Melih Arköse ve Füsun Çeçen’den oluşuyor. Geçtiğimiz sene 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 24 Kasım Öğretmenler günü voleybol turnuvasının da şampiyonu olan Özel Bilecik Sınav Koleji, bu sene de sırasıyla grubunda Haymeana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 2-0, Rehberlik Araştırma Merkezi + Özel Eğitim Ortaokulu’nu 2-0, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’ni 2-1 yenerek yarı finale adını yazdırdı.

Yarı finalde Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 2-0 ve finalde de Edebali Ortaokulu’nu 3-0 mağlup ederek 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının da 24 Kasım Öğretmenler günü voleybol turnuvasının şampiyonu oldu.

Son Güncelleme: 27.11.2023 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle