ÖNEMLİ BİR PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ

Bilecik İl Milli EğitimBilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Eğitimde Tek Yürek Kardeş Okul” projesi için harekete geçtiklerini belirterek bilgi verdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Mart 2023 Perşembe 11:14
230 Okunma
ÖNEMLİ BİR PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ
banner15

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Eğitimde Tek Yürek Kardeş Okul” projesi için harekete geçtiklerini belirterek bilgi verdi.


İl Müdürü Akyol, 11 ilde büyük yıkıma yol açan depremin ardından Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretim Genel Müdürlüğü'nün başlattığı “Eğitimde Tek Yürek Kardeş Okul” projesi için Bilecik'te düğmeye basıldığını belirtti. Akyol, "Proje çerçevesinde Merkez Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Bozüyük Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu, Bilecik'i temsilen gönüllü kardeş okul oldular. Merkez Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Arzu Kesici, Şanlıurfa Karaköprü Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü ile, Bozüyük Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ebubekir Asıl, Şanlı Urfa Eyyubiye Hayati Harrani ve Küçükhan İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü ile irtibata geçtiklerini ve hep birlikte huzur veren çalışmalar için İlimizin kardeş okullarının her zaman yanında olacaklar” ifadelerini kullandı.
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol konuşmasının devamında, “Depremde birinci derecede tahribata yol açan on ilde yer alan okulların yaralarını hep birlikte sarmak, okullara öğrencilere, çalışanlara, öğretmenlere ve velilere ulaşmak, kardeşlik hukukunun gereğini yerine getirmek amacıyla içinde yer aldığımız bu projenin öğrencilerimize bir umut olması en büyük temennimiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle