‘GEZİCİ MOTİVASYON VE EĞİTİM TIRI’ ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde ‘Gezici Motivasyon ve Eğitim Tırı’ öğrenciler ile bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Ocak 2023 Cuma 14:31
22 Okunma
‘GEZİCİ MOTİVASYON VE EĞİTİM TIRI’ ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU
banner15

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde ‘Gezici Motivasyon ve Eğitim Tırıöğrenciler ile bir araya geldi.


Pazaryeri ilçesinde motivasyon, iletişim, liderlik, girişimcilik ve özgüvenini geliştirmeleri amacıyla Kütahya Valiliğince ilçeye davet edilen ‘Gezici Motivasyon ve Eğitim Tırı’ öğrenciler ile bir araya geldi. Yapılan etkinliğe Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci eşlik etti. Eğitim tırında, Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Kudret Armağan tarafından öğrencilere eğiten ve öğreten eğitimler verildi. Etkinliğin sonunda öğrencilere, öğrencilerin yaptıkları oyuncakları, boyama takımları ve bez çantalar hediye edildi.


Bu anlamlı ve güzel etkinlik için teşekkürlerini ileten Kaymakam Altay, “‘Gezici Motivasyon ve Eğitim Tırı’nın ilçemize gelmesindeki destekleri için Kütahya Valisi Ali Çelik'e ve öğrencilerimizin güzel zaman geçirmesine etkinlikleri ile destek olan Öğretim Üyesi Dr. Armağan’a ilçemiz adına teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle