BİLECİK’TE “MATEMATİK SEFERBERLİĞİ” PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Bilecik’te “Matematik Seferberliği” projesi hayata geçirilirken, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) öğrenim görevlileri de katkı sağlayacak.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Ocak 2023 Çarşamba 13:23
58 Okunma
BİLECİK’TE “MATEMATİK SEFERBERLİĞİ” PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Bilecik’te “Matematik Seferberliği” projesi hayata geçirilirken, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) öğrenim görevlileri de katkı sağlayacak.


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından matematik dersinin öğrenimini günlük yaşam becerilerine uyarlayarak kolaylaştırmak amacıyla ‘Her Yerde Matematik’ anlayışıyla başlatılan “Matematik Seferberliği” projesi, BŞEÜ ile Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği ile hayata geçiriliyor. Eğitim öğretim yılının sonuna kadar devam edecek olan çalışmalar 11 ilkokul, 11 ortaokul ve 5 lisede yaklaşık bin 500 öğrenciyi ve okullarda görev yapan 200 matematik ile sınıf öğretmenini kapsayacak.


Öğrencilerin matematik okuryazarlığını güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen çalışmalara BŞEÜ’den Doç.Dr. İlker İnam, Doç.Dr. Figen Uysal, Doç.Dr. Tuğba Yurdakadim, Dr. Öğr. Üyesi Osman Alagöz, Dr. Öğr Üyesi Emrah Haspolat, Öğr. Gör. Dr. Seçil Demiray katkı sağlayacak.
BŞEÜ Rektörü Şükrü Beydemir’e ve öğretim üyelerine teşekkür eden Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, “Üniversitemizin verdiği bu güzel katkıya minnettarız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle