BİLECİK’TE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE LYS ÖNCESİ SEMİNER

Bilecik’te 12. sınıf öğrencilerine Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sınavı öncesi LYS Uygun Çalışma Yöntemi, Verimli Ders Dinleme ve Stres Yönetimi konulu seminer verildi.

14 Mart 2017 Salı 15:58
1548 Okunma
BİLECİK’TE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE LYS ÖNCESİ SEMİNER

  Bilecik’te 12. sınıf öğrencilerine Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sınavı öncesi LYS Uygun Çalışma Yöntemi, Verimli Ders Dinleme ve Stres Yönetimi konulu seminer verildi. 

 

 

  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde Bilecik Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşan düzenlenen seminere Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Şube Müdürleri İbrahim Barış Kalın ve Metin Sarıfakıoğulları, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

 

  "İlimizde 12. sınıfta okuyan 3 bin 600 öğrencimiz var"

 

  Seminer hakkında bilgi veren Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, belediyenin destekleriyle LYS’ye girecek öğrencilere bir nebze olsun başarılarına katkıda bulunabilmek adına bu semineri düzenlediklerini belirtti. Durmuş, “Sınavlarda yaşadığınız olumsuzluklar, yanlış algılar sebebiyle yanlış yol haritası izlemenizden kaynaklanıyor. Değerli Hocamız Süleyman Beledioğlu’nun da katkılarıyla artık öğrencilerimiz LYS’den korkmayacak. 

 

 

 Her gün güzel bir gün geçmeyi isteyerek yataktan kalkmalarını ve güne böyle başlamalarını tavsiye etti. Sıkıntılarınızı, üzerine basılıp çıkılacak bir basamak olarak görmeli ve yola devam etmelisiniz. İlimizde 36 bin öğrenci var. Bunlardan 12. sınıfta okuyan 3 bin 600 öğrencimiz var. Biz tüm öğrencilerimizi çok seviyoruz ve onlarla gurur duyuyoruz” dedi.

 

 

  "Sizlerin kendilerinizi tanımanız gerekiyor"

 

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise; öğrencilerle ve eğitim camiasıyla bir arada bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti.  Öğrencilere, hayatlarında yeni bir başlangıcın arifesinde olduklarını, yeni değerler keşfedeceklerini hatırlatan Yağcı, sözlerine şöyle devam etti.

 

 

  “Unutmayın ki en büyük değer sizlersiniz. Sizlerin kendilerinizi tanımanız gerekiyor. Ülkemizin bugünü ve geleceği için son derece önemli olan sizlersiniz. ‘Biz seferle memuruz, zafer Allah’tandır.’ düşüncesiyle, ellerinden gelen gayreti ve çalışmayı ortaya koymanızı istiyorum. Aydınlık Türkiye’yi, yeni Türkiye’yi hep birlikte kuracağız.”

 

 

 Konuşmaların ardından Eğitim Uzmanı ve Yazar Süleyman Beledioğlu öğrencilere LYS Uygun Çalışma Yöntemi, Verimli Ders Dinleme ve Stres Yönetimi konulu seminer verdi.

 

Son Güncelleme: 14.03.2017 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle