BİLECİKLİ YAZARIN OKUDUĞU KİTAPLARLA KÜTÜPHANE AÇILDI

Bilecikli Yazar Mustafa Turan'ın çocukluğundan bu yana okuduğu kitaplarla oluşturulan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Nisan 2022 Pazartesi 13:42
52 Okunma
BİLECİKLİ YAZARIN OKUDUĞU KİTAPLARLA KÜTÜPHANE AÇILDI
banner15

 Bilecikli Yazar Mustafa Turan'ın çocukluğundan bu yana okuduğu kitaplarla oluşturulan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.


Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında imzalanan “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesiyle bir kütüphane daha Bilecik'e kazandırıldı. Bozüyük Kız İmam Hatip Lisesi’nde açılan kütüphaneye Bilecikli Yazar Mustafa Turan’ın adı verilirken, yazarın çocukluğundan bu yana okuduğu kitaplar raflarda yerini aldı.


Açılış programına, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bilecik Kültür ve Turizm İl Müdürü Serkan Bircan, Yazar Mustafa Turan ve diğer davetliler katıldı.


Kültür Turizm İl Müdürü Serkan Bircan, konuya ilgin yaptığı konuşmada, “Yazarımız Mustafa Turan’ın ismini yaşatarak oluşturulan kütüphanemizin açılışını gerçekleştirdik. Kütüphanemizin hazırlanmasında emeği geçen kıymetli yazarımız Mustafa Turan’a, Bozüyük Kaymakamımıza, Milli Eğitim Müdürümüze, Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun Hocamıza, kurum yetkililerimize, kütüphane yetkili ve personelimize, katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.


Yazar Mustafa Turan’ın, ‘Kitap’ konulu konferansı ile devam eden program kitap imzalama töreni ile sonlandırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle