BİLECİK SINAV KOLEJİ'NDE MEZUNİYET HEYECANI

Bilecik Sınav Koleji 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet törenini heyecan ve coşkuyla kutladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
10 Haziran 2024 Pazartesi 12:31
40 Okunma
BİLECİK SINAV KOLEJİ'NDE MEZUNİYET HEYECANI

Bilecik Sınav Koleji 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet törenini heyecan ve coşkuyla kutladı.

İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinin eğitim-öğretim hayatlarının sonuna gelirken öğrenci ve velilerin heyecanı görülmeye değerdi.

Sınav Anaokulunun bahçesinde düznelenen törende Okul Kurucusu Ahmet Kolağası konuşmasında tüm veli ve öğretmenlerine teşekkür ederken , velilerden emanet aldığı öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatlarının başarıyla sonuna gelmelerini de tebrik ederek ve başarılarının devamını dileyerek sonlandırdı.

Öğrencilerin Bayrak-Flama devir teslimini yaptığı, diplomalarını aldığı , ilkokul öğrencilerini temsilen Asil İpek,Doruk Berk Irmak’ın konuşma yaptığı, Ortaokul Birincisi Ahmet Büyüzyazıcı’nın konuşma yaptığı ve okul kütüğüne künyesini çaktığı tören Öğrencilerin keplerini coşkuyla atmasıyla sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
EğitimMezuniyetHeyecanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle