BİLECİK AÇI KOLEJİ'NİN YILI SONU GÖSTERİLERİ COŞKUYLA KUTLANDI

Bilecik Açı Koleji, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı sonu gösterilerini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Haziran 2024 Salı 11:32
88 Okunma
BİLECİK AÇI KOLEJİ'NİN YILI SONU GÖSTERİLERİ COŞKUYLA KUTLANDI

Bilecik Açı Koleji, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı sonu gösterilerini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

Anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler, öğretmenlerin rehberliğinde sahneye konuldu. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki gösterilerin açılışında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e vurgu yapılarak, onun ilke ve inkılaplarının önemi bir kez daha hatırlatıldı. Minik öğrencilerin ellerinde Türk bayraklarıyla sahneye çıkması, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.


 

Program, anasınıfı öğrencilerinin sevimli dans gösterileriyle başladı. Renkli kostümleri ve enerjik performanslarıyla minikler, izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Ardından ilkokul öğrencileri, hazırladıkları canlı tablo sergisi ile sanatın farklı dallarını sergilediler. Öğrencilerin resim çalışmalarını sahnede canlandırması, izleyenleri büyüledi.
Ortaokul öğrencilerinin dans gösterileri ise gecenin en çok alkış alan bölümlerinden biri oldu. Modern dans ve halk oyunları ile harmanlanmış gösteriler, öğrencilerin yeteneklerini sergilemesine olanak tanıdı. Öğrencilerin dans performansları, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.


 

Gösterilerin sonunda sahne alan okul orkestrası ise geceye müzik dolu bir kapanış yaptı. Öğrencilerin enstrüman çalarken gösterdikleri yetenekler ve performanslar izleyicileri hayran bıraktı. Orkestra, çeşitli Türk ve dünya müziklerinden seçmeler sunarak izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Kurucu Müdür Zafer Bozkurt, "Mutlu olmanın birinci yolu, önce kendimizle barışık olmaktır. Egolarımızdan sıyrılıp insanlarla empati kurarak yola devam edebilme gücüne sahip olmalıyız. Biz buradayız ve burada kalmaya devam edeceğiz. Bizimle olmak isteyenlerle birlikte yürüyeceğiz ve işimizi doğru yapmaya devam edeceğiz. Taviz yok; akademi, sanat, müzik ve spor var. Çocuklarımız için doğru olan ne varsa, okulumuzda olmak zorunda. Bu konuda her zaman okul yönetimi olarak tartışmaya hazırız. Söylenmeyeceğiz, söyleyeceğiz. Söyleyecek kadar cesur, dinleyecek kadar olgun olacağız. Veli kitlemizde bunu bütün yıl boyunca gözlemledim. Hepinize teşekkür ediyorum ve gelecekteki başarılarınızın çocuklarınızla birlikte büyüyerek devam etmesini diliyorum" dedi. 
Gösteriler, veliler ve misafirlerin yoğun ilgisi ve alkışları eşliğinde sona erdi. Bilecik Açı Koleji olarak, başarılı bir eğitim ve öğretim yılını geride bırakmanın gururunu yaşarken, yeni eğitim yılı için de hazırlıklara başlamanın heyecanını duyuyoruz.

Anahtar Kelimeler:
AcıKolejiMezuniyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle