BİLECİK AÇI KOLEJİ AÇILDI

Bilecik'te bu yıl eğitim-öğretime başlayacak Açı Koleji düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
06 Eylül 2022 Salı 18:08
979 Okunma
BİLECİK AÇI KOLEJİ AÇILDI
banner15

Bilecik'te bu yıl eğitim-öğretime başlayacak Açı Koleji düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa Açı Kurumları Genel Müdürü Hakan Yılmaz, Okul Kurucu Zafer Bozkurt, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda veli katıldı. Açılış konuşması yapan Açı Kurumları Genel Müdürü Hakan Yılmaz, "Üç yıl çok yoğun istişarelerin sonunda bu kutlu yola çıkmaya karar verdik.

Yani çok çabuk karar vermedik. Üç yıllık bir çalışma yaptık. Bu üç yıllık süreç içerisinde bizlere destek veren, bizleri yalnız bırakmayan kıymetli büyüklerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten bizlere her türlü desteği verdiler. İnşallah bundan sonraki destekleri de devam eder. Evet bizim yola çıkış sloganımız, 'Kuruluşun şehri Bilecik’te eğitime bakış açısını değiştiriyoruz'. Ben yönetim kurulum adına ve şahsım adına kendilerine sizlerin huzurunda bir kere daha teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların sonrası katılımcılar okulu gezerken, adeta hayran kaldılar. Canlı müzik eşliğinde kokteyle kaynaşan veliler, okulun açılması sabırsızlıkla beklediklerini söylediler.

OKULDA YOK, YOK

Eğitim Temellerinin Atılacağı İlk Yılda 30 Yıllık Açı Eğitim Kurumları Tecrübesiyle Yayınların Kullanımı MEB Normları Dahilinde Eğitim Öğretim Uygulamaları Temiz, Sağlıklı ve Güvenli Okul Ortamı Sosyal Mesafenin Korunduğu Sınıflar Tüm Gün Eğitim (09.00 - 17.00) Okul Öncesi ve Sonrasında 1.5 Saat Öğretmenler Eşliğinde Okulda Barınma Tecrübeli, Dinamik, Alanında Uzman Öğretmenler Cambridge Sistemi ile Yoğun İngilizce Ders Programı Profesyonel Rehber ve Psikolog Desteği Otomasyon Sistemi ile Veli Bilgilendirme Daimi Revir ve Hemşire Hizmeti Sabah Kahvaltısı

Öğle Yemeği Randevulu Veli Ziyaretleri Konforlu ve Kontrollü Servis Olanağı Donanımlı Görsel Sanatlar ve Müzik Atölyeleri Öğrenci Yeteneklerine Göre Kulüp ve Proje Çalışmaları Fen Bilimleri Laboratuarları, Bilişim ve Robotik Kodlama Odaları İngilizce Tiyatro Faaliyetleri Seçmeli Yabancı Dil (Almanca - Fransızca ) İsteğe Bağlı Spor Faaliyetleri (Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi Badminton, Yüzme, Futbol, Bilardo) 1/1 veya Grup Etüt Çalışmaları.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle