ALMANYA'DA Kİ ÇALIŞMALARINI BAŞARIYLA TAMAMLADILAR

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Akteditasyonu çerçevesinde “ESL-English as a Second Language-Obse rvation of Teaching and Learning Environment” projesi ile Almanya’ya giden Ertuğrulgazi Lisesi öğretmen ve öğrencileri çalışmalarını başarıyla tamamlayarak Bilecik'e döndüler.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
01 Haziran 2022 Çarşamba 11:19
124 Okunma
ALMANYA'DA Kİ ÇALIŞMALARINI BAŞARIYLA TAMAMLADILAR

 Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Akteditasyonu çerçevesinde “ESL-English as a Second Language-Obse rvation of Teaching and Learning Environment” projesi ile Almanya’ya giden Ertuğrulgazi Lisesi öğretmen ve öğrencileri çalışmalarını başarıyla tamamlayarak Bilecik'e döndüler.


Proje hareketliliğini verimli bir şekilde gerçekleştiren ekip, akademik çalışmalarının yanında kültürel aktivitelerde de bulundu. Dünyaca ünlü keman virtüözü Önder Baloğlu’nun davetlisi olarak Duisburg Filarmoni Orkestrası ile birlikte düzenlenen konsere katılan grup, konser sonrasında Baloğlu ile okulları ve çalışmaları hakkında sohbet ettiler.

Hareketliliğin dördüncü gününde, Almanya seyahatleri konusunda önceden iletişime geçtikleri Türkiye Cumhuriyeti Düsseldorf Başkonsolosluğu Eğitim Ataşeliği’nin daveti üzerine Düsseldorf’a hareket eden ekip, eğitim ataşesi Gamze Bozgöz ile bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede proje çerçevesinde çalışmaların yanı sıra, Almanya’da bulunan Türk vatandaşlarının eğitim sistemleri hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Ayrıca görüşmede, daha sonra gerçekleştirilecek çalışmalara başkonsolosluk olarak destek verileceği ve her türlü konuda öğretmen ve öğrencilerin arkasında olunduğu belirtildi. Proje haftasını farklı eğitimlerle geçiren grup hafta sonunu da sosyal ve kültürel faaliyetlerle tamamlayarak yurda dondu.


Ertuğrulgazi Lisesi Okul Müdürü Zaim Akbulut, proje çalışmasında görev alan öğretmen ve öğrencileri tebrik ederken, okul olarak ilerleyen dönemlerde de bu ve benzeri çalışmaları başarı ile sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle