AFAD EKİPLERİ LİSE ÖĞRENCİLERİNİ BİLGİLENDİRDİ

Afet ve Acil Durum (AFAD) Bilecik İl Müdürlüğü ekipleri Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine afet, farkındalıklarının artırılmasına yönelik teorik ve uygulamalı eğitimler verdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Mart 2022 Pazartesi 14:02
62 Okunma
AFAD EKİPLERİ LİSE ÖĞRENCİLERİNİ BİLGİLENDİRDİ

Afet ve Acil Durum (AFAD) Bilecik İl Müdürlüğü ekipleri Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine afet, farkındalıklarının artırılmasına yönelik teorik ve uygulamalı eğitimler verdi.


2021 yılı afetlere yönelik bilinç geliştirme yılı olarak bitmesinin ardından 2022 yılı 'Tatbikat Yılı' olarak ilan edilmişti. Bu kapsamda bilgilendirmelerine devam eden AFAD Bilecik İl Müdürlüğü ekipleri, Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde geleceğin teminatı olan gençlere afetlerde ve acil durumlarda kullanılan arama kurtarma ekipmanlarının tanıtımını yaptı. Çalışma prensipleri teorik ve uygulamalı olarak gösteren AFAD ekipleri afet, farkındalıklarının artırılmasına yönelik broşür dağıtımı yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle