ZOR ZAHMET ÇIKARILDI

Bozüyük’te bir araçta bulunan yılan, özenle bulunduğu yerden çıkartılarak doğaya bırakıldı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
03 Haziran 2023 Cumartesi 12:10
520 Okunma
ZOR ZAHMET ÇIKARILDI
banner15
banner18

Bozüyük’te bir araçta bulunan yılan, özenle bulunduğu yerden çıkartılarak doğaya bırakıldı.


Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne, Yeni TOKİ bölgesinde yol kenarındaki yeşil alanda park etmiş halde bulunan bir aracın arka davlumbazında yılan olduğu ihbarı yapıldı.

Yapılan ihbar üzerine bölgeye giden belediye ekipleri, araca giren yılanı, uzun süren uğraşlar sonucu çıkarttı. Yılanın zarar görmeden yakalanması için özen gösteren itfaiye ekipleri yılanı gerekli aparatlar ile kontrol altına aldı.

Daha sonra zehirsiz bir yerel tür olan yılan, Bozüyük Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yaşam alanından uzak bir noktada doğaya bırakıldı.


Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların yılan vakalarıyla karşılaşılabileceğine dikkat çeken yetkililer vatandaşların gördükleri yılanları, öldürmek yerine ilgililere haber vererek doğanın dengesinin korunmasına katkı sağlayabileceklerini belirttiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle