SANATEVİ’NİN MUHTEŞEM PANAYIRINDA HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

Bozüyük Belediyesi Sanatevi Panayırı renkli görüntülere sahne olurken, atölyelere katılan çocuklar hem hünerlerini sergilediler, hem de doyasıya eğlendiler.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
22 Ağustos 2022 Pazartesi 13:33
107 Okunma
SANATEVİ’NİN MUHTEŞEM PANAYIRINDA HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
banner15

Bozüyük Belediyesi Sanatevi Panayırı renkli görüntülere sahne olurken, atölyelere katılan çocuklar hem hünerlerini sergilediler, hem de doyasıya eğlendiler.


Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Belediyesi Sanatevi Yaz Atölyelerinin sonunda düzenlenen Sanatevi Panayırı’na eşi Merih Bakalcıoğlu ile birlikte katıldı. Sanatevi önünde gerçekleştirilen programda Drama Atölyesi küçükler grubu Hisseli Harikalar Kumpanyası ve Küçük Canlar adlı gösteri ile Drama Atölyesi büyükler grubu Büyülü Orman adlı kendi hazırladıkları oyunları sahnelediler.

Ardından yer alan kukla gösterisine Kukla Tasarım Atölyesine katılan çocuklar kendi tasarladıkları kuklalarla eşlik ettiler. Ardından Giysi Tasarım Atölyesine devam eden çocuklar geri dönüşüm malzemelerinden hazırladıkları özel tasarım kıyafetlerle izleyenlere eşsiz bir defile sundu. İlgi ile izlenen defilenin ardından ise Müzik Atölyesi öğrencilerinden oluşan Sanatevi Orkestrasının müzik dinletisi beğeni ile izlendi.

Etkinlikte ayrıca Sanatevi Resim Atölyesine devam eden ve atölye boyunca Bedri Rahmi Eyüboğlu, Pablo Picasso ve Salvador Dali gibi ünlü ressamların eserleri üzerine çalışmalar yapan öğrencilerin eserleri sergilendi. Programında sonunda ise içi rengârenk boyalarla dolu balonları beyaz bir duvara atarak patlatan çocuklar hem çok eğlendi, hem de sonuçta eşsiz bir eser meydana getirdiler.


Programın sonunda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek “Benim izlediğim çocuklarımız o kadar güzel şeyler yapmışlar ki ama biz az destek vermişiz. Çok daha güzel şartlarda, çok daha güzel ortamlarda önümüzdeki dönemlerde de çocuklarımıza her türlü desteği vereceğiz. Onlar bizim geleceğimiz. Onlar bizim tek teminatımız” dedi.
Etkinlikte ayrıca misafirlere su, kek ve meyve suyu ikramı yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle