RENKLİ KUM TABLOSU RESİM SERGİSİ AÇILDI

Bozüyük Kültür Sanat Eğitim Müzik Derneğinin hazırladığı renkli kum tablo resim sergisi sanatseverler ile buluştu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Ocak 2023 Pazartesi 11:22
50 Okunma
RENKLİ KUM TABLOSU RESİM SERGİSİ AÇILDI

Bozüyük Kültür Sanat Eğitim Müzik Derneğinin hazırladığı renkli kum tablo resim sergisi sanatseverler ile buluştu.


Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Emine Demir tarafından hazırlanan ve 42 tablonun yer aldığı sergi, 3 gün boyunca açık kalacak.

Bozüyük Metristepe Kültür Merkezinde gerçekleşen sergi açılışına, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bilecik Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Reşat Avcı, Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Levent Susam, bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Sergi açılışında konuşan Dernek Başkanı Sedat Büyük; “Dernek olarak ilk etkinliğimizi düzenliyoruz.

Yapacağımız faaliyetleri, Bozüyük’ün yanında Bilecik ve ilçelerini de kapsayacak şekilde çeşitlendirmek istiyoruz. Kuruluş ve kurtuluşun beşiği, Türkiye’nin 4 bölgesini birleştiren tek il olan Bilecik’in tanıtımına katkı sağlamak için, faaliyetlerimizi Bilecik’in dışına taşımaya gayret göstereceğiz. Yıllardır Bozüyük Halk Eğitim Merkezi el sanatları kurslarına gönüllü olarak katılan, 20 yıldır yaptığı kum resimlerini biriktirip, sergileyerek derneğimizin çalışmalarına destek veren Emine Demir’e tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle