PARKLARDA REVİZE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde mahalle ve caddelerde bulunan parklarda revize çalışmaları sürüyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Ağustos 2021 Pazartesi 13:51
113 Okunma
PARKLARDA REVİZE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde mahalle ve caddelerde bulunan parklarda revize çalışmaları sürüyor.


Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince vatandaşların yaşam kalitesini artıracak proje ve çalışmalar devam ederken, Tekke Mahalle Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi ile Söğüt Caddesi kesişiminde bulunan üçgen park revize çalışmaları başladı.

Çocukların oyun oynayarak hem zihinsel hem de fizyolojik gelişimlerini sağlıklı olarak geliştirebilmeleri için rezive edilen üçgen parka yeni oyun grupları eklenirken, çocukların oyunlarını güvenle oynamaları ailelerinin gönül rahatlığı ile çocuklarına oyun oynatabilmeleri için zeminler kauçuk ile kaplandı.


Özellikle çevrede bulunan vatandaşlar ve en çok da miniklerden tam not alan park çalışmalarının devam edeceği, gerekli olan tüm noktalarda parkların periyodik olarak bakım ve onarım çalışmalarının aksatılmadan süreceği belirtildi

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERBozüyük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle