GALİBİYET SERİSİNİ BOZMADILAR

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı; Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginin 4 haftasında Bilecik Belediye Spor ile karşı karşıya gelerek maçı 3-1 kazandı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
14 Kasım 2022 Pazartesi 10:36
277 Okunma
GALİBİYET SERİSİNİ BOZMADILAR

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı; Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi'nin 4 haftasında Bilecik Belediye Spor ile karşı karşıya gelerek maçı 3-1 kazandı.


Bilecik İstasyon Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve aynı zamanda kulüp Başkanı Ali Şahinoğlu, takıma sponsor olan fabrika yöneticileri, Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü teknik ekibi ile Bozüyüklü ve Bilecikli pek çok voleybol sever ilgi ile izledi.

“Bizim Kızlar”ı desteklemek isteyen voleybol severler için ücretsiz otobüsler Cumhuriyet İlkokulu’nun önünden saat 12:30’da Bilecik’e hareket etti. Yoğun bir seyirci desteği ile oynanan heyecanlı geçen maçta "Bizim Kızlar" 1. seti 23-25 kaybederken 2. seti 25-22, 3. seti 25-23 ve 4. Seti 25-21’lik skorla alarak maçı 3-1 kazandı.

Galibiyetle biten maçın sonunda Kaymakam Öztürk, Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Fındık ve Şahinoğlu ile birlikte sahaya inerek “Bizim Kızlar”ı ve teknik ekibi tebrik etti.

Başarılı performanslarıyla beğeniyle izlenen “Bizim Kızlar” 4. haftada da galibiyet serisini bozmayarak gruptaki liderliğini sürdürüyor.

Son Güncelleme: 15.11.2022 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle