DRAMA ATÖLYESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bozüyük Belediyesi Sanatevi Sömestir Atölyeleri drama atölyesi ile devam etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Ocak 2024 Perşembe 14:57
22 Okunma
DRAMA ATÖLYESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bozüyük Belediyesi Sanatevi Sömestir Atölyeleri drama atölyesi ile devam etti.


 

Bozüyük Belediyesi Sanatevi Sömestir Atölyeleri dahilinde yapılan Drama Atölyesi ile çocuklar, becerilerinin keşfedilmesinde etkili bir yöntem olan drama ile tanışıyor. Çocukları sanatsal ve kültürel eğitimlerle buluşturmaya önem veren Bozüyük Belediyesi, Sanatevi Sömestir Atölyeleri ile çocukların kişisel gelişimlerine de katkıda bulunuyor. Drama eğitmeni Ersin Yangel’in eğitmenliğinde 7, 8, 9 ve 10 yaş olmak üzere 4 farklı yaş grubunda verilen drama atölyesinde, çocukların sosyal, bilişsel ve duygusal gelişimlerini desteklemesinin yanı sıra sanatsal yetenekleri de ortaya çıkıyor.


 

Bozüyük Belediyesi Sanatevi Sömestir Atölyeleri çocukların kendi yaşıtlarıyla vakit geçirmeleri ve birbirleriyle iletişim kurmalarını sağlaması açısından yoğun ilgi görürken özellikle çocuklar da birbirinden değerli atölye çalışmalarında eğlenerek öğreniyorlar.

Son Güncelleme: 25.01.2024 15:34
Anahtar Kelimeler:
DramaAtölyesiYoğunIlgi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle