'BU KADAR MI OLUR' DEDİRTTİ

Bozüyük’te tıkanan kanalizasyon hattından çıkan atıklar görenlere ‘bu kadar da mı olur’ dedirtti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Kasım 2023 Perşembe 14:16
919 Okunma
'BU KADAR MI OLUR' DEDİRTTİ

Bozüyük’te tıkanan kanalizasyon hattından çıkan atıklar görenlere ‘bu kadar da mı olur’ dedirtti.


 

Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Bozüyük’ün daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşturulması amacıyla çalışmalara devam ederken ekipler bir taraftan da hatlarda meydana gelen tıkanıklıklara müdahale ediyor.

Son olarak hat kontrolleri sırasında Kasımpaşa Mahallesi kanal boyu mevkiinde tıkanmış ana kanalizasyon hattını açan ve temizleyen görevliler, hattı tıkayan çocuk bezi, ıslak mendil, uzun kumaş parçaları gibi çeşitli atıklar karşısında ‘bunlarda mı kanalizasyona atılır artık’ diyerek şaşkınlıklarını ifade ettiler.
Konu ile ilgili olarak vatandaşların daha duyarlı olmalarını isteyen görevliler bu tür sorunları ilçe genelinde farklı noktalarda birçok kez yaşadıklarını, çocuk bezi, toplu ıslak mendiller ve uzun kumaşlar gibi büyük boyutlu atıkların kanalizasyon hattını tıkayabileceğini belirterek bu tür atıkların güzelce poşetlenerek çöp kutularına atılması gerektiğini söylediler.

Son Güncelleme: 23.11.2023 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle