BOZÜYÜK’TE SPOR TURNUVALARI DÜZENLENECEK

Bilecik Bozüyük Belediyesi tarafından spor etkinlikleri kapsamında gençlere yönelik olarak Kum Voleybolu ve Sokak Basketbolu Kurtuluş Kupası etkinliği düzenlenecek.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Ağustos 2021 Salı 12:39
48 Okunma
BOZÜYÜK’TE SPOR TURNUVALARI DÜZENLENECEK
banner15

Bilecik Bozüyük Belediyesi tarafından spor etkinlikleri kapsamında gençlere yönelik olarak Kum Voleybolu ve Sokak Basketbolu Kurtuluş Kupası etkinliği düzenlenecek.


Katılımcıların hiçbir ücret ödemeyeceği, 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde başlayan turnuva kayıtları 18 Ağustos Çarşamba günü sona erecek. 4 Eylül Basketbol Sahaları'nda 23 Ağustos-27 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Kum Voleybolu turnuvasına voleybol severler büyük kadınlar, büyük erkekler ve küçük kızlar olmak üzere toplam 3 kategoride ve ikişer kişilik takımlar halinde katılabilecekler. Aynı tarihlerde yapılacak olan Sokak Basketbolu turnuvasına ise kız ve erkek takımları olmak üzere 4’er kişilik takımlar, büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde katılabilecekler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle