BOZÜYÜK’TE ÇOCUKLAR HAKLARINI EĞLENEREK ÖĞRENDİ

Bozüyük Belediyesi Ara Tatil Atölyeleri “Eğlenerek Haklarımı Öğreniyorum” semineri ile başladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Kasım 2022 Salı 11:46
17 Okunma
BOZÜYÜK’TE ÇOCUKLAR HAKLARINI EĞLENEREK ÖĞRENDİ

Bozüyük Belediyesi Ara Tatil Atölyeleri “Eğlenerek Haklarımı Öğreniyorumsemineri ile başladı.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde çocukları sahip oldukları haklar konusunda bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen seminer Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi tarafından verildi.

Seminerde çocuklar yaşama, beslenme ve eğitim gibi en temel haklarını eğlenerek öğrendiler.


 

Seminer ile ilgili olarak bilgi veren Uzman Psikolog Gülten Taflıoğlu Bal bu semineri Bozüyük Belediyesi’nin davetlisi olarak ve 20 Kasım Çocuk Hakları Günü için düzenlediklerini belirterek “Çocuklara çocuk haklarını eğlenerek öğrettik. Amacımız hakları sadece didaktik bir bilgi olarak öğrenmek yerine öğrendikleri hakları deneyimleyebilmeleri için onlara imkân sunuyoruz.

Kendi hayatlarında belki başka bir çocuğun hayatına dokunabilmeleri için onlara bu cesaretti vermemiz gerekiyor. Çocuklara çocuk haklarına doğdukları andan itibaren sahip olduklarını ve bu hakları dünyanın Birleşmiş Milletler üyesi olan diğer ülkelerde de bu haklara sahip olduklarını onlara öğretmemiz gerekiyor” dedi.

Son Güncelleme: 15.11.2022 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle