BOZÜYÜK BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI'NDA KARATE KURSU

Bilecik Bozüyük Beledisi Yaz Spor Okulları kapsamında düzenlenen karate kursu minik sporcuların yoğun ilgisi ile devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
31 Temmuz 2021 Cumartesi 13:37
62 Okunma
BOZÜYÜK BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI'NDA KARATE KURSU
banner15

 Bilecik Bozüyük Beledisi Yaz Spor Okulları kapsamında düzenlenen karate kursu minik sporcuların yoğun ilgisi ile devam ediyor.


Selamla başlayıp selamla bitirilen, içinde saygı, sevgi, disiplin, hiyerarşi, ast, üst ilişkisi gibi yüzyılların felsefe derinliği ve zenginliği olan günümüze kadar da bozulmadan devam eden bir spor dalı olan karate ilçemizde de ilgi gören bir spor dalı.

Özellikle pandemi sonrası çocukların sosyalleşmesine imkân sağlayan, dikkat ve yoğunlaşmayı geliştiren karate dersleri uzman eğitmenler tarafından Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ve TOKİ İlkokulu’nda 7-10 yaş grubu çocuklara veriliyor.

Eğitmenlerini büyük bir dikkatle dinleyen minik sporcular yeni bir spor dalı ile tanışarak yaz tatillerini verimli bir şekilde geçiriyorlar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle