BOZÜYÜK BELEDİYESİ SANATEVİ YAZ SONU ATÖLYELERİ SONA ERDİ

Bozüyük Belediyesi Sanatevi’nde düzenlenen Yaz Sonu Atölyeleri ile sone erdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Eylül 2022 Salı 17:21
29 Okunma
BOZÜYÜK BELEDİYESİ SANATEVİ YAZ SONU ATÖLYELERİ SONA ERDİ
banner15

Bozüyük Belediyesi Sanatevi’nde düzenlenen Yaz Sonu Atölyeleri ile sone erdi.


 

Yaz sonu atölyelerinde Orff (Kaynaştırma) Atölyesi, Yazdım, Çizdim, Oldu Atölyesi, Akıl Oyunları Atölyesi, İğneyle Resim Yapılır mı? İmza Günü/Etamin Atölyesi, Kurabiye Canavarları/ Unutulmaya Yüz Tutmuş Sokak Oyunları, Ziraat ve Doğa Günü Atölyesi ile Hacivat Karagöz Oynatım Atölyesi yer aldı.

İğneyle Resim Yapılır mı? İmza Günü/Etamin Atölyesi’nde Yazar ve Etamin eğitmeni Esra Şen çocuklara etamin işlemesini anlatarak, geleneksel bir yöntem olan etamin ile modern kodlama yöntemini harmanlayarak hazırlamış olduğu kitabını çocuklar için imzaladı.

Kurabiye Canavarları/ Unutulmaya Yüz Tutmuş Sokak Oyunları Atölyesi’nde de çocuklar kendi elleri ile kurabiye hamuru hazırladılar.

Hünerli elleri ile tepsiye dizdikleri kurabiyeler pişerken de neşeli oyunlar oynadılar. Çocuklar pişen kurabiyelerini ailelerine ve Meclis Üyelerine ikram ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle