BOZÜYÜK BELEDİYESİ GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ'NİN ÜCRETİ 285 TL OLARAK BELİRLENDİ

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde hizmet veren Gündüz Çocuk Bakımevi'nin ücreti 285 TL olarak belirlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Ağustos 2022 Pazartesi 13:02
73 Okunma
BOZÜYÜK BELEDİYESİ GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ'NİN ÜCRETİ 285 TL OLARAK BELİRLENDİ
banner15

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde hizmet veren Gündüz Çocuk Bakımevi'nin ücreti 285 TL olarak belirlendi.


 

Bozüyük Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında yapıldı. Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda yapılan toplantının 1'inci birleşiminde 20 gündem maddesi görüşüldü.


 

Meclis sonrası bir değerlendirme yapan Başkan Bakkalcıoğlu, "Yönetmeliğe göre tam gün yapma yetkimiz var ama ilk dönem ilk açılıştan itibaren çocuk eğitimcisi olarak donatılmış personellerimizle yürütülecek bu işte yarım günlük denemeyi ve daha fazla aileye dokunmayı uygun bulduk. Milli Eğitimimizin bakım evleri de yarım gündür. Bizim Çocuk Bakım Evimiz mutfağı, yemek salonları, araçları aparatlarıyla tam güne uygun olarak donatıldı. Ama bu dönem, bu yıl 12 Eylül’de başlayacak eğitim döneminde başlamak üzere 75 sabahçı 75 öğlenci olmak üzere 2 grup çocuk bakımını kabulleneceğiz. Bunlarla ilgili başvurular açılacak. Bu başvurular sayıyı geçerse noter huzurunda kura çekeceğiz. Gündüz Çocuk Bakımevi'nin ücretini 285 TL olarak belirledik” dedi.
Bozüyük Belediye Meclisi 2'inci birleşimi 9 Ağustos 2022 Salı günü yapılacak

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle