BOZÜYÜK BELEDİYESİ 4’ÜNCÜ YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Bozüyük Belediyesi tarafından başlatılan Afet Yardım Kampanyası yoğun bir katılımla devam ediyor. Kampanya çerçevesinde toplanan yardımlarla dolan yüksek dorseli 4’üncü tır da deprem bölgesi Adıyaman’a hareket etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Şubat 2023 Perşembe 17:54
28 Okunma
BOZÜYÜK BELEDİYESİ 4’ÜNCÜ YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI
banner15

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Bozüyük Belediyesi tarafından başlatılan Afet Yardım Kampanyası yoğun bir katılımla devam ediyor. Kampanya çerçevesinde toplanan yardımlarla dolan yüksek dorseli 4’üncü tır da deprem bölgesi Adıyaman’a hareket etti.


Bozüyük Belediyesi yardım tırı S.S. Bozüyük Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi tır parkından yola çıkarken gönüllü tır şoförünü Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Arif Ercan ve kooperatif üyeleri uğurlayarak hayırlı yolculuklar diledi.


Bozüyük Belediyesi Yardım tırlarının 3’üncü de dün deprem bölgesi Gaziantep’e hareket etmişti.

Yardım tırlarında Bozüyük Belediyesi Afet Yardım Kampanyası kapsamında toplanan kullanılmamış çadır, battaniye, ısıtıcı, kışlık kıyafet, bebek bezi ve maması, ped, su, ekmek, kuru gıda gibi yardım malzemeleri yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle