"BİZİM KIZLAR" BİLECİK BELEDİYE SPOR MAÇI ÖNCESİNDE MORAL DEPOLADI

“Bizim Kızlar” hafta sonu oynanacak olan Bilecik Belediye Spor maçı öncesinde İlçe kaymakamı Adem Öztürk ve Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya gelerek moral depoladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
12 Kasım 2022 Cumartesi 15:24
135 Okunma
"BİZİM KIZLAR" BİLECİK BELEDİYE SPOR MAÇI ÖNCESİNDE MORAL DEPOLADI

Bizim Kızlar” hafta sonu oynanacak olan Bilecik Belediye Spor maçı öncesinde İlçe kaymakamı Adem Öztürk ve Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya gelerek moral depoladı.


 

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 10. grupta mücadele eden ve grup liderliğini sürdüren Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, takımlarını ve Bozüyük’ü ulusal ligde en iyi şekilde temsil etmek için büyük bir gayret gösteren “Bizim Kızlar” İlçe Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, Belediye Başkan Yardımcısı ve kulüp Başkanı Ali Şahinoğlu, kulüp yöneticileri ve antrenörleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.


 

Kaymakam Öztürk ve Başkan Bakkalcıoğlu, pazar günü Bilecik’te oynanacak maç öncesinde yapılan bu buluşmada çalışmalar hakkında bilgi alarak, “Bizim Kızlar”ı ilk 3 maçta gösterdikleri başarılı performansları için tebrik ettiler, sporculara ve antrenörlerine başarılar dilediler. Gece boyunca takım ile görüşerek sohbet eden protokol üyeleri ayrıca takıma her zaman yanlarında ve destekçileri olduklarını belirttiler.


 

Ligin önemli karşılaşmalarından biri olan Bilecik Belediye Spor ile Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı arasında 13 Kasım 2022 Pazar günü, Bilecik İstasyon Kapalı Spor Salonu’nda saat 14:00’te oynanacak olan maç Bozüyük Belediyesi facebook hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle