BELEDİYEDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Bozüyük Belediyesi tarafından Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle özel bir etkinlik düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
22 Mart 2023 Çarşamba 12:50
61 Okunma
BELEDİYEDEN ANLAMLI ETKİNLİK
banner15
banner18

Bozüyük Belediyesi tarafından Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle özel bir etkinlik düzenlendi.


Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen anlamlı etkinlikte Şehit Zafer İpek Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu öğrencileri aileleri ile birlikte renk renk balonlar ve bayraklarla süslenmiş tramvaylara binerek şehir turu yaptı.


Etkinliğe katılan Başkan Vekili Şahinoğlu misafirler ile tek tek ilgilendi.

2011 yılında tüm dünyada Down Sendromu hakkında toplumsal farkındalık oluşturmak, Down Sendromlu bireylerin ayrımcılığa ve olumsuz tavırlara maruz kalmasını önlemek, erken ve sürekli eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla, Birleşmiş Milletler tarafından günün Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü olarak ilan edildiğini hatırlatan Vekil Şahinoğlu, “Onlar artı bir farkla hayatımıza büyük bir değer katan kıymetli kardeşlerimiz. Biz onların hepsini çok seviyoruz. Onların mutluluğu bizim için çok önemli” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle