93 MİLYONLUK EK BÜTÇE KABUL EDİLDİ

Bozüyük Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. Birleşimi, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Haziran 2022 Salı 16:51
167 Okunma
93 MİLYONLUK EK BÜTÇE KABUL EDİLDİ
banner15

Bozüyük Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısının 2. Birleşimi, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında yapıldı.


Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen “ülkemizdeki ekonomik gelişmeler, personel giderleri ve malzeme giderleri maliyetlerinin artışlarından dolayı Belediyenin 2022 Mali yılı bütçesine ek olarak 93 milyon TL ek bütçe yapılması oy çokluğu ile kabul edildi.

Yine Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen Bozüyük Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi Kuruluş, Görev, Yetki, Sorumluluk, Çalışma Usul ve Esaslarına Ait Yönetmeliği oy birliği ile kabul edilirken Gündüz Çocuk Bakımevine kaydı yapılacak olan çocukların velilerinden (belediye personeli, diğer kamu kurum personeli ve diğer vatandaşlar) Bozüyük Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi Kuruluş, Görev, Yetki, Sorumluluk, Çalışma Usul ve Esaslarına Ait Yönetmeliğin 27. Maddesinde belirtilen tahsil edilecek olan ücretin belirlenmesi konusu da çalışmalar devam ettiğinden komisyonun ek süre talebi oy birliği ile kabul edildi.


Ardından İmar Komisyonuna sevk edilen Çarşı Mahalle Baharözü Mevkii’nde yaklaşık 65 hektarlık alanda 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı revizyonu yapılması talebi oy birliği ile kabul edilirken İlçemiz Yeni Mahalle ve 4 Eylül Mahallesinde yaklaşık 22 hektarlık alanda l/1000 ölçekli uygulama imar planı ve l/5000 ölçekli nazım imar planı revizyonu yapılması talebi konusu çalışmalar devam ettiğinden komisyonun ek süre talebi de oy birliği ile kabul edildi.


Toplantıda son olarak Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yazısına istinaden; 4 Eylül Mahallesinde yer alan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Kumral Abdal Anadolu Lisesi arasındaki 862 Sokağın ve Yeni Mahalle l390 ada 5 parsel doğusunda bulunan yolun kaldırılması amacıyla l/l000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği yapılması talebi oy birliği ile kabul edildi.

Son Güncelleme: 08.06.2022 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memurisen 2022-06-09 09:36:21

çıkarılacak işçiler içinmi bu para

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle