3'TE 3 YAPTILAR

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginin 3 haftasında 10. gruptaki mücadelesinde Düzce Voleybol ile karşı karşıya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Kasım 2023 Pazartesi 11:53
98 Okunma
3'TE 3 YAPTILAR

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginin 3 haftasında 10. gruptaki mücadelesinde Düzce Voleybol ile karşı karşıya geldi.


Bozüyük Yeni Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı İlçe Kaymakamı Adem Öztürk, protokol üyeleri, takıma sponsor olan fabrika yöneticileri, Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü teknik ekibi ve voleybol sever Bozüyüklüler ilgi ile izledi. Programı nedeniyle şehir dışında olan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu “Bizim Kızlar”ı görüntülü arayarak takıma başarılar diledi. Maç öncesinde voleybol severler için Cumhuriyet İlkokulu’nun önünden saat 13:00’ten itibaren Belediye otobüsleri ile ücretsiz ring seferleri düzenlendi. Bizim Kızlar” sahaya 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle bu lösemiye dikkat çekerek farkındalık oluşturmak amacıyla üzerinde “Lösemiye Karşı Tek Yürek” yazan bir pankartla çıktı ve alkışlarla tribünlerden destek aldılar. Yoğun bir seyirci desteği ile oynanan maçı “Bizim Kızlar” 1. seti 25-16, 2. seti 25-9 ve 3. seti de 25-18’lik skorla 3-0 kazandı. Bozüyük Belediyesi cimnastik branşı sporcularının maçın set aralarında sundukları cimnastik gösterileri beğeni ile izlendi.


Maç sonunda Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı’nı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik ederek “Tebrikler “Bizim Kızlar” Ligin 3. haftasında 3. galibiyetlerini alarak bizleri gururlandıran “Bizim Kızlar”ımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.


Galibiyetle biten maçın ardından grubunda 2. sırada yer alan “Bizim Kızlar” önümüzdeki hafta Bilecik’te Bilecik Belediyesi Voleybol Takımı ile karşılaşacak. Bilecik İstasyon Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14:00’te başlayacak.

Anahtar Kelimeler:
DerbiMaçVoleybolGalibiyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle