RAKİP TANIMIYORLAR

Kadınlar 3. Lig D Grubu 3'üncü hafta müsabakasında Bilecikspor kadın futbol takımı deplasmanda işi ilk yarıda bitirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
01 Nisan 2022 Cuma 13:42
130 Okunma
RAKİP TANIMIYORLAR

Kadınlar 3. Lig D Grubu 3'üncü hafta müsabakasında Bilecikspor kadın futbol takımı deplasmanda işi ilk yarıda bitirdi.


Bursa Atıcılar 3 Nolu Çim Saha'da oynanan Kadınlar 3. Lig D Grubu 3'üncü hafta müsabakasında Bilecikspor, Kurşunlu Gençlik ve Spor'u 3-0 yenerek, liderliği sürdürdü. Maça iyi başlayan Bilecikspor kadın futbol takımı maçın 11'inci dakikasında Canan Bakaç'ın golüyle 1-0 öne geçti.

Maçın 27'inci dakikasında Arife Dinar durumu 2-0 getiren golü kaydetti. Maçın 44'üncü dakikasında Cansu Şahin durumu 3-0'a getirdi. Bu gol ilk yarının da skoru oldu. Maçın ikinci yarısında karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalınca Bilecikspor kadın futbol takımı deplasmanda maçı 3-0 kazandı. Bu galibiyetle ligde 3'de 3 yapan kızlar 9 puanla liderliğini sürdürdü.
Öte yandan Bilecikspor kadın futbol takımı 5 takımlı grupta 4'üncü haftayı BAY geçecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Temenni 2022-04-01 13:50:50

Spora bakışı, çocuklarla iletişimi ve oyun aklıyla kesinlikle Bilecik'te fark yaratıyor hocalari. Bilecik'te yıllardır alt yapı kuramayanlara kızlarda alt yapı kurup kendi yetistirdikleri ile ligte oynuyor kesinlikle hoca ile bir yayın yapmalısınız biseyler öğrenirler bazıları. Bir gün servislerini ben çektim araç pırıl pirildi indiklernde bu kadar da disiplinle yetismisler.

banner22

resim yükleresim yükle