POLİS 6 İTFAİYE PERSONELİNİ BİBER GAZIYLA HASTANELİK ETTİ

1308 Osmaneli Belediyespor-Bilecikspor maçında tribünde başlayan olaylar itfaiye bahçesine taşındı. Polis 6 itfaiye personelini biber gazıyla hastanelik etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Şubat 2022 Cumartesi 19:20
7084 Okunma
POLİS 6 İTFAİYE PERSONELİNİ BİBER GAZIYLA HASTANELİK ETTİ

1308 Osmaneli Belediyespor-Bilecikspor maçında tribünde başlayan olaylar itfaiye bahçesine taşındı. Polis 6 itfaiye personelini biber gazıyla hastanelik etti.  


  Osmaneli İlçe Stadı'nda oynanan Bilecik 1. Amatör Lig B grubunun 13. hafta müsabakasında 1308 Osmaneli Belediyespor- Bilecikspor'a karşı karşıya geldi. Maçın 70'inci dakikasında 1308 Osmaneli Belediyesporlu taraftarların kendi aralarında yaşadıkları tartışma sonrası Bilecik'ten gelen çevik kuvvet ekipler Bilecik Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Mendiloğlu'nun talimatıyla tel örgülere tırmanarak, olaya müdahale etmek için tribüne atladı.

Bu esnada olayları yatıştırmak için Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin araya girerken, bir çevik kuvvet polisi kendisine elindeki jopu salması üzerine polislerle taraftarlar arasında kavga çıktı. Taraftarlar "Çevik kuvvet dışarı" diye bağırması sonrası Bilecik'te gelen ve stadın yanındaki Osmaneli İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde park halindeki araçları yönelmek üzere harekete geçtiler.

Kale arkasından itfaiye bahçesine açılan kapıya giden polisler ile itfaiye bahçesinden maçı izleyenler arasından sözlü atışma başladı. Ardından  polisler koşa koşa itfaiye bahçesine girerek, şahıslara saldırdı.

Bu esnada araya giren resmi kıyafetli ve görev başında itfaiyeciler ile polisler arasında arbeda yaşanırken, polis biber gazına başvurdu. İtfaiye erleri Metin Balım, Ercan Arı, Mehmet Yenice, Ali Paun, Yunus Daş, Yakup Kaba, Muhammed Merdoglu gözlerine sıkılan biber gazi sonrası fenalık geçirdi. Uzun süre kendine gelemeyen itfaiyeciler Osmaneli İlçe Devlet Hastanesine götürüldü.


  "Yapılanlar doğru değil"
  Maç sonrası İHA muhabirine açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "Bir polis arkadaş konuya pek hakim değil.  Tabi toplum psikolojisi içerisinde müdahale etme gereği duydu. Bana jop gelmedi. Bizi tanımadığı için biz ayırmaya gelmiştik. O da tanımadığı için bir sıkıntı yok. Yaşananları genel polise mal etmek yanlış bir şey. Sonuçta her toplumda olduğu gibi polis içinde de bazı arkadaşlarımızın dengesini kaybetmesi ondan kaynaklıdır. Ama doğru değil yapılanlar tabi ki" dedi.

Son Güncelleme: 27.02.2022 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mechul 2022-02-26 22:27:10

Şimdi bu Statda Bilecik taraftarida yok bu Osmaneli tribünü herzaman aynı polisimize laf söyleyen ve üzerine yürüyen kaç tane taraftara ceza yazılacak bence hiç ha osmanelili 3futbolcu itfaiye bahçesinde polise karşı geliyor 7 numara diğer oyuncular hakem neden kırmızı kart göstermedi ASKF den ben atılım bekliyorum görüntülere bakılarak olaylara kárisan oyunculara ceza verebileceklerini acaba merak ediyor bekleyip göreceğiz saygilar

Avatar
Genco 2022-02-27 05:39:10

Bu polis arkadaş keyfi bir arkadaş merkezde maske mesafe denetimi yaparkende ne üslubu ne de tavırları bir polis memuruna yakışır cinsten değildi ki zaten ne maskeye ne mesafeye dikkatte etmiyordu böyle bilinçsiz hareketler kolluk kuvveti ve vatandaşın arasında gereksiz tatsızlıklar yaşatıyor seçilmiş bir belediye başkanına jop savurmakta apayrı bir olay

Avatar
Emre 2022-02-26 19:49:57

Bilecik emniyetinden me beklersin ki vizyonsuz müdür vizyonsuz personel

Avatar
Uyy 2022-02-26 20:47:47

Osmaneli taraftarı bunu hep yapıyor ama ne hikmetse ceza almiyor

Avatar
İsrafil dursun 2022-02-26 21:32:24

Tam bir saçmalık ikiside bizim ilimizin takimi adam gibi macinizi izleyin polis ile itfaiye çalışanlarının birbirine girmesi de tam bir fiyasko

Avatar
lefkeli 2022-02-27 00:35:29

o job tüm osmaneliye vurulmuştur. yazıklar olsun.

Avatar
Cafer elmas 2022-02-27 13:01:39

Liyakat önemli bir belediye başkanına jopla saldırmak nasıl bir cesarettir kimden bu gücü alıyor bu beyler çok merak ediyorum.sayın valim lütfen gerekeni yapın hatta Ak parti il başkanı Serkan bey sizide göreve davet ediyorum.iç işleri bakanımıza iletirsiniz umarım bu götüntüleri.

Avatar
Misafir taraftar 2022-02-27 13:49:38

Görevi başındaki itfaiye Görevlileri ile bırak diyalog'a girmek En başlıca yanlış iken birde onlara biber gazı sıkıp görevlerini Kullanamamalarını sağlamak o esnada ilçede bir yangın Felaket oldugunu varsayın bunun sorumluluğunu kim üstlenecek o gel lan buraya diye saldırıp diğerlerinide peşine takıp koşturan polis kimse yazıklar olsun sana yakışan her Ne olursa olsun soğuk kanlı kalmaktı tahriklere karşı soğuk kanlı kalamicaksan bu görevi yapmayacaksın görevi başındaki itfaiye memuruna saldiran polisleri adalet nasıl yargilayacak hep birlikte göreceğiz

banner22

resim yükleresim yükle