LİDER EVİNDE FARKLI KAZANDI

Bilecik 1. Amatör Grup 12. hafta müsabakasında lider İl Özel İdare Spor kendi evinde farklı kazandı.

15 Aralık 2014 Pazartesi 08:10
2872 Okunma
LİDER EVİNDE FARKLI KAZANDI
banner15

 Bilecik 1. Amatör Grup 12. hafta müsabakasında lider İl Özel İdare Spor kendi evinde farklı kazandı.  

 

 

  Bilecik sentetik sahada oynanan müsabakada İl Özel İdare Spor, Yenipazar Belediyespor’u 8-2 yenerek liderliğini sürdürdü.  Maça iyi başlayan İl Özel İdare Spor maçın 12. dakikasında Turgay Avcı’nın ayağından bulduğu gol ile durumu 1-0 getirdi. Maçın 28. dakikasında Altıner Yürümez ile bulduğu gol ile İl Özel İdare Spor durumu 2-0 getirdi. Bu gol sonrası maçın 36. dakikasında maç boyunca yarattığı ender ataklardan birini Erman Enez ile gole çeviren Yenipazar Belediyespor durumu 2-1 getirdi.

 

 

 Bu gol sonrası ataklarını devam ettiren İl Özel İdare Spor maçın 43. dakikasında Altıner Yürümez ve maçın 45. dakikasında Turgay Avcı ile bulduğu goller sonrası durumu 4-1 getirdi ve ilk yarı bu skorla bitti. İkinci yarıya yedek bir kadro ile çıkan İl Özel İdare, maçı 54. dakikasında, Yenipazar Belediyespor’lu Emrah Çelik’in ayağından yediği gol ile durumu 4-2 getirdi. Bu gol sonrası ataklarının arkası kesilmeyen İl Özel İdare Spor maçın 60. dakikasında Turgay Avcı’nın attığı gol ile durumu 5-2 getirdi.

 

 

 Maçın 77. dakikasında Yasin Ünal ve maçın 85. dakikasında Turgay Avcı’nın golleri ile skor bir anda 7-2 oldu. Maçın son dakikasında Yasin Ünal ile durumu 8-2 getiren İl Özel İdare Spor maçı 8-2 kazandı. Maçta 4 gol atan Turgay Avcı maçın yıldızı olurken, İl Özel İdare 12. Hafta sonunda puanının 28 çıkararak liderliğine devam etti.

 

 

  Maç sonunda maçı değerlendiren İl Özel İdaresi Antrenörü Hasan Kol, farklı kazandıklarını bir maç olduğunu belirterek, “Bu maç sayesinde takımdaki yedek ve genç oyuncuları izleme şansı buldum. Çok çalışan bir takımız. Lig genelinde 71 yakın idman yaptık ve takımın kondisyonu çok iyi durumda. Bu farkı skordan dolayı tüm oyuncularımı kutluyorum” dedi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 15.12.2014 08:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle