LİDER 1 PUANI SON ANDA ALDI

Bilecik 1. Amatör 14. hafta müsabakasında lider Bilecik İl Özel İdare Spor, Osmaneli Gençlerbirliği Spor ile beraber kalarak 1 puana razı oldu.

29 Aralık 2014 Pazartesi 07:40
2656 Okunma
LİDER 1 PUANI SON ANDA ALDI

  Bilecik 1. Amatör 14. hafta müsabakasında lider Bilecik İl Özel İdare Spor, Osmaneli Gençlerbirliği Spor ile beraber kalarak 1 puana razı oldu. 

 

 

  Bilecik Edebali Stadyumunda oynanan Bilecik 1. Amatör 14. hafta müsabakasında lider Bilecik İl Özel İdare Spor, Osmaneli Gençlerbirliği Spor ile 1-1 berabere kalarak 1 liderliğine devam etti. Oyuna dengeli başlayan iki takım karşılıklı ataklar ile birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Maçın 43’üncü dakikasında Osmaneli Gençlerbirliği Sporlu Cüneyd Rahmet golü ile durumu 1-0 getirdi. Bu golden sonra maçın ilk yarısında başka gol olmadı ve ilk yarı Osmaneli Gençlerbirliği Spor 1-0 önde girdi.

 

 

 Maçın 2’inci yarısına daha derli toplu oynayan grup lideri Bilecik İl Özel İdare Spor, ataklarında bir türlü sonuca gidemedi. Maçın 88’inci dakikasında Bilecik İl Özel İdare Spor Turgay Avcı’nın ayağından bulduğu gol ile durumu 1-1 getirdi. Bu gol sonrası tek kale oynayan Bilecik İl Özel İdare Spor maçın 90+1 dakikasında Altıner Yürümez ile mutlak bir gol pozisyonunu değerlendiremedi ve maç 1-1 skorla sona erdi. Bu maç sonrası lider Bilecik İl Özel İdare puanını 32 çıkartırken Osmaneli Gençlerbirliği Spor puanını 29 yaptı. Gruptaki diğer maçlarda 1308 Osmaneli Belediyespor, Pazaryeri Spora 3-2 yenilerek 27 puanda kalırken, Gölpazarı Belediyespor, Bozüyük Yeşilyurt Sporu 5-1 yenerek puanını 18’e çıkardı.

 

 

  Maç sonu maçı değerlendiren Bilecik İl Özel İdare Spor antrenörü Hasan Kol, 9 puanlık bir maçı kazanamayarak liderliklerini devam ettirdiklerini söyledi. Kol, “Grupta ilk iki sırayı paylaşan takım karşılaştık. 3’üncü sıradaki 1308 Osmaneli Belediyespor yenilince bu maçın önemi de arttı. Son 20 dakika maçı kazanmak için elimizden geleni yaptık ama olmadı. Tüm futbolcularını kutluyorum” dedi.

 

 

  Maçı İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)  Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt, Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ve sporsever vatandaşlar izledi.

 

 

 

 


 

Son Güncelleme: 29.12.2014 07:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle