KURALAR ÇEKİLDİ

Bilecik U14 Gençler Ligi'nin kur'a çekimi gerçekleştirilirken, lige 7 takım katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Nisan 2022 Çarşamba 13:21
528 Okunma
KURALAR ÇEKİLDİ
banner15

Bilecik U14 Gençler Ligi'nin kur'a çekimi gerçekleştirilirken, lige 7 takım katıldı.


Bilecik Amatör Spor Kulüpleri binası Futbol İl Temsilciği ofisinde yapılan kur'a çekimine Bilecikspor, Söğütspor, 1299 Bilecikspor Kulübü, Bozhüyükspor, Vitraspor, 1308 Osmaneli Belediyespor ve Güneş Spor futbol takımları katıldı. Kulüp başkan ve yöneticilerin çektikleri kur'a sonucu Bilecik U14 Gençler Ligi 27 Nisan günü başlayacak.


Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, takımlara başarılar dileyerek, "27 Nisan günü başlayacak ligimi çift devreli oynanacak. Diğer ligler bu ligde şampiyon olan takım grup müsabakalarına gidemeyecek.

Ligde 7 takım olduğundan her hafta bir takım BAY geçecek. Teknik heyet ve futbolcularına başarılar diler, kazasız, sakatlık olmadan bir lig olmasını temenni ederim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle