HELAL OLSUN SİZE

Bilecik’te Kahramanmaraş merkezli 2 depremden etkilenen vatandaşlara bir yardımda taraftar grubundan geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Şubat 2023 Cumartesi 13:10
732 Okunma
HELAL OLSUN SİZE

Bilecik’te Kahramanmaraş merkezli 2 depremden etkilenen vatandaşlara bir yardımda taraftar grubundan geldi.


Bölgesel Amatör Lig temsilcisi 1969 Bilecik Spor Kulübü'nün taraftar grubu olan Belekoma Tayfa deprem felaketinin yaralarını sarmak adına grup üyeleri ile birlikte dayanışma içerisinde yardım kolilerini hazırlayıp, depremzedelere gönderilmek üzere Bilecik Kongre Merkezine teslim etti.


Belekoma Tayfa taraftar gurubu kendi aralarında topladıkları paralarla ellerinden geldiğince ihtiyaç malzemesi aldıklarını belirterek, "Emeği geçen büyük 1969 Bilecik Spor Kulübü taraftarına teşekkür ediyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun. Bugün bizde yardımlarımızı bölgeye göndermek üzere belediyemize teslim ettik. Daha fazla duyar ve özveri gerektiren bir süreçten geçiyoruz, milletçe bu günlerin üstesinden geleceğiz biz bir oldukça güçlüyüz” dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle