GSB SPOR OKULLARI’NIN KAYITLARI BAŞLIYOR

Gençlik Spor Bakanlığı (GSB) Spor Okulları kayıtlarının Bilecik'te başladığını duyuran Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, “5-18 yaş arasındaki sporcular okuldan ücretsiz faydalanabilecek” dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Haziran 2022 Perşembe 12:21
93 Okunma
GSB SPOR OKULLARI’NIN KAYITLARI BAŞLIYOR
banner15

Gençlik Spor Bakanlığı (GSB) Spor Okulları kayıtlarının Bilecik'te başladığını duyuran Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, “5-18 yaş arasındaki sporcular okuldan ücretsiz faydalanabilecek” dedi.


Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, GSB tarafından sporun tabana yayılması ve temel branş eğitimlerinin kazandırılması amacıyla 81 ilde organize edilen Gençlik Spor Bakanlığı Spor Okulları kayıtları Bilecik'te il ve ilçelerde başladığını duyurdu. İl Müdürü Özdemir, yaptığı açıklamada, “23 branşta açılan kurslarımızda 5-18 yaş arasındaki sporcular ücretsiz olarak faydalanabilecek. GSB Spor Okullarında; atletizm, badminton, basketbol, bocce, boks, cimnastik, dart, futbol, kız futbol, güreş, halter, hentbol, judo, karate, kick boks, masa tenisi, satranç, taekwondo, tenis, voleybol, okçuluk, wushu, yüzme branşlarında hizmet verecektir” dedi.
Öte yandan İl Müdürü Özdemir, 30 Haziran’da açılışı gerçekleştirilecek olan GSB Spor Okulları açılışına bütün Bilecik halkını davet ederek, Bilecik'e hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle