GÖZLER BU MAÇA ÇEVRİLDİ

Bilecik 1. Amatör Lig'de 2022-2023 futbol sezonu bu hafta oynanacak müsabakalarla başlayacak.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Kasım 2022 Çarşamba 12:33
504 Okunma
GÖZLER BU MAÇA ÇEVRİLDİ

Bilecik 1. Amatör Lig'de 2022-2023 futbol sezonu bu hafta oynanacak müsabakalarla başlayacak.


 

Bilecik 1. Amatör Lig bu sezon a ve b grubunda 16 takım mücadele edecekten, b grubunda mücadele edecek olan Demirköyspor ligden çekildi. A grubundan 1308 Osmaneli Belediyespor, Bilecik Gençlerbirliği Spor, 1299 Bilecik Kulübü, Vezihanspor, Söğütspor, Kürespor, Gölpazarı Belediyespor ve Osmaneli Gençlerbirliği Spor mücadele edecek. B grubunda ise, Kurtköyspor, Vitraspor, Karaköyspor, Pazaryerispor, Güneşspor, İçköyspor ve Dodurgaspor mücadele edecek.


 

Sezon cumartesi günü saat 12:00'da Pazaryeri İlçe Stadında oynanacak olan Karaköyspor-Vitraspor müsabakasıyla başlayacağı anlatan Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, "2022-2023 futbol sezonunda tüm takımlara başarılar dilerken, kazasız belasız bir lig geçmesinin temenni ederim. Bu sezon a ve b grubuna ayırdığımız takımlardan şampiyonları diğer grupta ikinci olan takımlar karşı karşıya gelecek. Buradanın galipleri ise; final maçında karşı karşıya gelecek. Bu maçı kazanan ligin şampiyonu olacak" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle