GÖZLEMCİ Mİ, KABADAYI MI? BELLİ DEĞİL

Bilecik'te oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakası sonunda ortalık bir anda karışırken, maçın gözlemcisi olayları görüntüleyen İHA muhabiri tehdit etti. Maçın gözlemcisi Engin Akar, maç sonunda olayları saha içinde çeken İHA muhabirine 'Senin adını soyadını alabilir miyim. Aldıracağım seni polise, çık dışarı' diyerek tribüne attırdı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Kasım 2022 Pazartesi 15:42
3183 Okunma
GÖZLEMCİ Mİ, KABADAYI MI? BELLİ DEĞİL
banner15
banner18

Bilecik'te oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakası sonunda ortalık bir anda karışırken, maçın gözlemcisi olayları görüntüleyen İHA muhabiri tehdit etti. Maçın gözlemcisi Engin Akar, maç sonunda olayları saha içinde çeken İHA muhabirine 'Senin adını soyadını alabilir miyim. Aldıracağım seni polise, çık dışarı' diyerek tribüne attırdı.

ESAME LİSTESİNDE OLMAYAN NUMARA SAHAYA GİRDİ
Esame listesinde 33 numara görünen futbolcu 16 numarayla sahaya girince ortalık karıştı. 
Maçın son dakikalarında konuk ekip K. Sinopspor 3 oyuncu değişikliğine gitti.

Maç öncesi basın ve teknik heyetin elinde bulunan esame listesinde yedek olarak gözüken 33 numarada gözüken Muhammed Öz, listede yazılan numarası harici 16 numaralı forma ile maça girdi.  Buna 1969 Bilecik Spor Kulübü kulübesinde yer alan yönetici Okan Kızmaz ve teknik heyet tepki gösterdi. Bunun üzerine maçın 4'üncü hakemi Ali Eren Sayın, maç öncesinde 'Esame listesinde paraf aldık, sorun yok' diye cevap verdi.

PENALTIYI VERMEDİ İDDİASI
Yaşanan bu olaylar sonrası maçın 90'lı dakikalarında gelişen bir 1969 Bilecik Spor Kulübü atağında, oyuna sonradan giren Ali Çukadar'ın ceza sahası içinde yere düşürülmesi üzerine taraftarlar, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar penaltı bekledi. Penaltının verilmemesi büyük tepki çekti.

MAÇ SONU OLAYLARI ÇEKEN İHA MUHABİRİNE TEHDİT
Maçın orta hakemi Erdi Çetin'in bitiş düdüğü sonrası 1969 Bilecik Spor Kulübü teknik heyeti ve futbolcuları isyan etti. Orta hakemine son dakikalarda verilmeyen penaltıları ve yenilen 2 gol öncesi faul yapıldığı iddia ettiler. Bu esnada maçın gözlemcisi Bursa'dan gelen Engin Akar ve BAL Denetçisi İsmail Özdil'e bazı futbolcular tepki gösterdi. Bu esnada maçın gözlemcisi Engin Akar, olayları görüntüleyen İHA muhabirine 'Senin adını soyadını alabilir miyim. Aldıracağım seni polise, çık dışarı' diyerek tehdit etti.

OLAYLARI GÖRÜNTÜLEMEMESİ İÇİN TRİBÜNE GÖNDERDİ
Bu esnada İHA muhabirin 'Maç bittikten sonra saha içine girdim' demesi üzerine gözlemci talimatı üzerine saha komiseri İHA muhabirini tribünlere gönderdi. Ardından dolaylar bitiminde elleri cebinden soyunma odasına giden gözlemci Engin Akar şeref tribününde bulunan seyircilerin tepkilerine karşılık verince orası karıştı. Başta bağımsız milletvekili adayı Bahadır Güler ve bazı iş insanları Akar'a tepki gösterirken, "Senin görevin maçı gözlemlemek, basını dışarı çıkarmak değil" dediler.

 Akar, bu olaylar karşısında güle güle soyunma odasının yolunu tuttu.

Son Güncelleme: 21.11.2022 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarafsız ve Adil 2022-11-21 16:08:52

Öncelikle gözlemcinin görevi sahaya girip saha komiseri gibi talimat vermek değil , alınan emniyet sağlık tedbirleri uygulaniyirmu hakem doğru yönetim sergiledimi , baktın olumsuz durum var raporunda belirtirsin ne hikmetse İstanbul takimlarinin koruyucu melekleri var. İkinci eleştirim harika taraftar fedakar taraftar asla pes etmeyen taraftar ama başkalarını sosyal medyadan tehditle vereceksiniz edeceksiniz diye tehdit etmemeleri bu kulübe olan ön yargıyı daha da arttırıyor. Bu arada Kaan beye ve maçı canlı aktaran Rafet beye teşekkür ederiz.

Avatar
Tarafsız 2022-11-21 22:48:34

Bu kadar proveke eden ve kötü niyetli bi ortam görmedim lütfen başkalarına laf ederken kendinize bi bakın

Avatar
Erhan 2022-11-21 22:58:51

Bu abiyi bide KOCAELİSPOR maçına göndersinler top çusuna dayak atan bu tiplere be yapmaz belli değil

Avatar
Turan 2022-12-20 01:35:28

Bilecikin nesi meşhur: Ayvası, cevizi ve futbol kavgaları…

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle