GÖKPINAR SPOR 1. AMATÖR LİG’E İLK ÇIKAN TAKIM OLDU

Bilecik 2. Amatör Şampiyonluk Ligi'nde mücadele eden Gökpınar Spor, Bilecik 1. Amatör Lig’e çıkan ilk takım oldu.

11 Haziran 2017 Pazar 12:28
2661 Okunma
GÖKPINAR SPOR 1. AMATÖR LİG’E İLK ÇIKAN TAKIM OLDU

  Bilecik 2. Amatör Şampiyonluk Ligi'nde mücadele eden Gökpınar Spor, Bilecik 1. Amatör Lig’e çıkan ilk takım oldu. 

 

 

  Bilecik Edebali Stadı'nda oynanan Bilecik 2. Amatör Şampiyonluk Ligi mücadelesinde Bilecik Gökpınar Spor ile Bozüyük temsilcisi İçköy Spor 0-0 berabere kaldı. Bu sonuç sonucunda oynadığı 3 maç sonrası 7 puan toplayan Gökpınar Spor, Bilecik 1. Amatör Lig’e çıkan ilk takım oldu.

 

 

 Maça dengeli başlayan iki takım, birbirlerine üstünlük kurmaya çalışsalar da gol pozisyonu üretmekte zorlandılar ve maç başladığı gibi bitti. Hakemin bitiş düdüğü sonrası Gökpınar Spor oyuncuları büyük sevinç yaşadı. Şampiyon takımın futbolcuları, kupasını Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun ve Futbol İl Temsilcisi Engin Toku’nun elinde aldı.

 

 

 Bilecik 1. Amatör Lig’e çıkacak diğer bir takımı ise; Küplü Spor - Karaköy Spor ve İçköy Spor - Karaköy maçları sonrası belli olacak.

 

Son Güncelleme: 11.06.2017 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep ERTÜRK 2017-12-27 14:39:18

Gerçek bir Amatör Ruhla mücadele ederek 1. Amatör Kümeye yükselen Gökpınar Spor Kulübünün vefakar sporcuların ve Kulüp Başkanı ile yol arkadaşlarını kutlarım))))

banner22

resim yükleresim yükle