ESKİ BAŞKAN KAYYUMA GİTMEKTEN KURTARDI

Bilecikli iş insanı ve kulübün eski başkanı İsmail Cinoğlu 1969 Bilecik Spor Kulübü'nü kayyuma gitmekten kurtardı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
23 Aralık 2022 Cuma 12:45
1249 Okunma
ESKİ BAŞKAN KAYYUMA GİTMEKTEN KURTARDI
banner15

Bilecikli iş insanı ve kulübün eski başkanı İsmail Cinoğlu 1969 Bilecik Spor Kulübü'nü kayyuma gitmekten kurtardı.  


 

6 yılın ardından Bayırköyaspor'un tüm haklarını devretmesiyle Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden 1969 Bilecik Spor Kulübü Başkanı Ali Muyşin, geçtiğimiz ay maddi imkânsızlıklardan dolayı görevinden istifa etmişti. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında takım teknik heyet ve bazı futbolcular paralarını alamadıkları gerekçesiyle takımdan ayrılmıştı. Kalan futbolculara U16'dan bir kaç oyuncu takviye edilerek 2 hafta sahaya bu şekilde çıkıldı. Hatta 2 hafta takımın başında yedek kulübünde antrenör yerine yönetimden bir kişi çıktı. Yaşanan bu olumsuzlukların ardından kongre kararı alan mevcut yönetim geçtiğimiz hafta kulüp binasında toplandı. Toplantıya, yönetim harici 3 kişi katılırken, bu sahipsizliğin ne kadar işler acısı olduğu gözler önüne serilmişti. Çoğunluk sağlanamaması ve aday çıkmasından kongre bu pazartesiye ertelendi.

1969 Bilecik Spor Kulübü'nü kayyuma gitmekten kurtardı

Bilecikli iş insanı ve kulübün efsane başkanı İsmail Cinoğlu yaşanan bu olaylara duyarsız kalmayarak, pazartesi günü kulübün kayyuma atanmaması için aday olacağı açıkladı. Cinoğlu, bu bayrağı yere düşürmemek, takımda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen geçmiş yıllara olduğu gibi bu seferde takıma sahip çıkacağı söyledi.
  Öte yandan Cinoğlu, geçmiş sezonlarda 4 sene başkanlık yaparken, takımın Bilecik 1. Amatör Lig'de namaglûp şampiyon yapıp, 2 kere de BAL play-off oynattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle