BİLECİK'TE SAHA KOMİSERLERİNE SEMİNER VERİLDİ

Bilecik 1. Amatör 2017-2018 Futbol sezonu öncesi görev alacak saha komiserlerine seminer verildi.

16 Eylül 2017 Cumartesi 08:08
779 Okunma
BİLECİK'TE SAHA KOMİSERLERİNE SEMİNER VERİLDİ

  Bilecik 1. Amatör 2017-2018 Futbol sezonu öncesi görev alacak saha komiserlerine seminer verildi. 

 

 

  Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Toplantı Salonunda yapılan seminere ilgi yoğun olurken, seminer Futbol İl Temsilcisi Engin Toku tarafından verildi. Toku, katılımcılara Saha Komiserlerinin müsabakalarda görev ve yetkileri hakkında bilgi vererek, “Saha Komiserleri müsabakalar başladığı andan itibaren 4 hakem görevini eş değer bir görevi vardır. Saha içindeki yaşanan olumlu ve olumsuz olayları yakından takip ederek, gereğinde  Futbol İl Temsilciliğine  olayları birebir rapor edebililer.

 

 

 Saha Komiserleri ASKF'nin görevli bir elamanın olacak aynı zamanda hakemlere en yakınında olacaklar. Müsabakanın başlamasından sonra ve maç bitince kadar  olaylara hakim olacaksınız. Daha sağlıklı ve bilinçli bir sezonun olması için her yıl Saha Komiserleri toplantıları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 Öte yandan seminere Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun’da katıldı.

Son Güncelleme: 16.09.2017 08:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serdar 2017-12-27 14:39:18

bilecikte futbol kaldımıı neyin komiserii

banner22

resim yükleresim yükle