BİLECİKSPOR’DA HEDEF 1111 ÜYE

Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden Bilecikspor, "Hedef 1111 Üye" kampanyası başlattı.

11 Mart 2015 Çarşamba 12:05
1716 Okunma
BİLECİKSPOR’DA HEDEF 1111 ÜYE

 Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden Bilecikspor, "Hedef 1111 Üye" kampanyası başlattı.  

 

 Kampanya hakkında açıklama yapan Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, sevdanın liginin olmadığı ve kulübe sahip çıkılması açısından bu kampanyayı başlattıklarını belirtti. Cinoğlu, “8 sene önce amatör lige düşen bir Bilecikspor ve spor aşkıyla yanan tutuşan bir taraftar topluluğumuz var.

 

 

 Bu sene Allah nasip ederse Bilecikspor’u istenilen yerlere taşıyacağız. Bizler yöneticiler ve sporcular elimizi taşın altına koyarak, Bilecikspor’u bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Siz değerli taraftarlarımız ve Bilecikliler sizlerde kulübe üye olarak sizlerde elinizi taşın altına koyun. Ve hep birlikte bu taşı ayağa kaldıralım. Şimdi destek olma zamanı, şimdi birlik beraberlik olma zamanı” dedi.

Son Güncelleme: 11.03.2015 12:05
Anahtar Kelimeler:
SporBİLECİKüyeHedef 1111
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle