BİLECİKSPOR ZOR DA OLSA KAZANDI

Bilecik 1. Amatör Lig 16’inci hafta müsabakasında Bilecikspor, kendi saha seyircisi önünde zor da olsa kazandı.

30 Ocak 2016 Cumartesi 13:02
1508 Okunma
BİLECİKSPOR ZOR DA OLSA KAZANDI

 Bilecik 1. Amatör Lig 16’inci hafta müsabakasında Bilecikspor, kendi saha seyircisi önünde zor da olsa kazandı.  

 

 

  Bilecik Edebali Stadında oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 16’inci hafta müsabakasında Bilecikspor, kendi saha seyircisi önünde Bozüyük temsilcisi Akpınarspor’u 2-0 yenerek, iki hafta aradan sonrası puanla tanıştı.

 

 

Maça atak bir futbolla başlayan Bilecikspor, karşılaşmanın hemen 3’üncü dakikasında İlker Çınar ile 1-0 öne geçti. Bilecikspor, maçın 40’ıncı dakikasında gelişen Bilecikspor atağı sonrası Cüneyd Rahmet topu filelere göndererek farkı 2’ye çıkardı. Bu gol sonrası Akpınar Kalecisi Recep Sümbül sakatlanarak oyundan çıktı.

 


 

  İKİNCİ YARI AKPINARSPOR SAYISIZ POZİSYONU DEĞERLENDİREMEDİ

 

  İkinci yarıya iyi başlayan Akpınarspor, Bilecikspor kalesinde baskı kurmaya başladı. Yakalanan sayısız net pozisyonları gole çeviremeyen Akpınarspor ileri uç oyuncuları fırsatlardan yararlanamadılar. Maçta başka gol olmazken Bilecikspor bu galibiyet sonrası puanını 36'ya çıkarırken, Akpınarspor ise 15 puan ile düşme potasından kurtulamadı. 

 

 

  Cezası nedeniyle maçı tribünden izleyen Bilecikspor Antrenörü Fatih Savak, kadroda çok eksikler olduğu belirterek, "Eksiklerimize rağmen kazanmasını bildik. Haftaya Dodurgaspor maçını kendi evimizde oynayacağız. Rakip takımı ve oyuncularımın gösterdikleri iyi futboldan dolayı kutluyorum" dedi.

 

Son Güncelleme: 30.01.2016 13:02
Anahtar Kelimeler:
BileciksporGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle