BİLECİKSPOR TARAFTARINDAN TSO'YA TEPKİ

1969 Bilecik Spor Kulübü taraftar grubu olan Belekoma Tayfa, kulübe sahip çıkmadıkları için Ticaret ve Sanayi Odası'na (TSO) tepki gösterdi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
04 Ocak 2023 Çarşamba 16:35
871 Okunma
BİLECİKSPOR TARAFTARINDAN TSO'YA TEPKİ

1969 Bilecik Spor Kulübü taraftar grubu olan Belekoma Tayfa, kulübe sahip çıkmadıkları için Ticaret ve Sanayi Odası'na (TSO) tepki gösterdi.


Bilecik TSO resmi sosyal medyasından, Ertuğrul Gazi Lisesi basketbol takımın forma sponsoru olunduğu duyuruldu. Duyuruda, "Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak forma desteği verdiğimiz ilimiz Ertuğrulgazi Lisesi, liseler arası basketbol turnuvasında il şampiyonu oluştur.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Yüksel Gökçedağ’ın da takip ettiği karşılaşmada, Ertuğrulgazi Lisemiz ilimizi gruplarda temsil etmeye hak kazanmıştır. İlimizi en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışacaklarına inancımız sonsuzdur. Başta Okul Müdürü Zaim Akbulut'u ve takımdaki tüm genç yeteneklerimizi tebrik ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun" ifadelerine yer verildi.



Belekoma Taraftar Gurubundan tepki
Bu paylaşıma Bilecik TSO'ya Belekoma Taraftar Gurubu tepki gösterdi. Tayfa, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası resmi sosyal medyasından yaptığı paylaşımı etiket yaparak, "Bilecikspor'umuzun sıkıntılarına kulak tıkayıp ölü taklidi yapan her kim var ise unutmayacağız" dedi.


Geçmiş dönem Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin, Bilecikspor için sanayicileri bir araya toplayarak yardım kampanyası başlatmıştı. O gün Bilecikspor için para yardımı vereceğini söyleyen bazı iş insanları ve TSO yöneticilerin taahhütlerini yerine getirmediği öğrenildi.

TSO ÜYELERİ DE TEPKİLİ

Öte yandan Bilecik TSO üyelerin aidat paralarının ödemekte zorlandıkları görülürken, 'Bu lüks' niye diye akıllarda soru işareti bıraktı. Bu desteğin sadece Ertuğrul Gazi Lisesi'ne verilerek, neden ayrıcalık gösterildiği de merak konusu haline geldi.

Ayrıca, merkez ilçede bulunan 61 okulun talepte bulunması halinde bu talepler kaşınabilecek mi? Karşılanabilinirse bunun TSO bütçesine etkisi ne olacağı aidat yatıran TSO üyelerin yapılan lüks harcamalara tepkisi merak konusu haline geldi. TSO üyeleri bu harcamaları ilimizde ihtiyaç sahibi olan başarılı öğrencilerin eğitim için kullanılmak üzere 'Burs' adı altında verilmesinin daha uygun olmasını talep ettiler.

Son Güncelleme: 04.01.2023 20:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2023-01-04 16:51:12

ya zaten tso başkanı ne yapar sanayicimi acaba her tarafa borç tso başkanı sanayici olur

Avatar
Bilecikliyiz 2023-01-04 16:55:52

Tso başkanı Mehmet Ergün, Bileciksporumuza destek olmalısın. Hepimiz Bilecik çocuğuyuz Bilecikspor bizim.

Avatar
Bilecikli 2023-01-04 17:02:53

Memleketten birileri başa geçince iyi oldu

Avatar
Misafir 2023-01-04 21:44:23

Malesef tabiki vermeyecekler. Çünkü o takımda TSo yonetim kurulu başkanı yard. Oğlu takım kaptanı değil. Niye verilsin ki.......

Avatar
Vatandaş 2023-01-05 09:24:14

Hadi bizim Mehmet Orada yönetim başkanı oldun şimdi ise öğrencilere verilen yardımlar ve Bilecik Spor a sahip çık

Avatar
Ali 2023-01-27 18:19:48

500 TL lik forma katkısı için bu haberi yapanlar 1000 TL ile Bilecik Spor kurtulacak mı.
Haberi düzgün vermeli

banner22

resim yükleresim yükle