BİLECİKSPOR KONGREYE GİDİYOR

1969 Bilecik Spor Kulübü Başkanı Ali Muyşin istifasının ardından yönetim kurulu üyeleri kongre kararı aldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Kasım 2022 Çarşamba 12:29
987 Okunma
BİLECİKSPOR KONGREYE GİDİYOR

1969 Bilecik Spor Kulübü Başkanı Ali Muyşin'in istifasının ardından yönetim kurulu üyeleri kongre kararı aldı.


 

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden 1969 Bilecik Spor Kulübü Başkanı Ali Muyşin, geçtiğimiz günlerde maddi imkansızlıklar ve belediye ve bazı iş insanları hariç kentin takıma sahip çıkmamasından dolayı başkanlık görevinden istifa etmişti. Yaşana bu gelişmeler sonrası 7 kişilik yönetim kurulu üyeleri kongre kararı alırken, kongrenin ilerleyen günlerde olacağı öğrenildi. Kongrede bir başkan adayının çıkacağı, kenttin ileri gelen iş insanlarının bir oluşum içine girdiği öğrenildi. Yeni yönetiminin oluşmasının ardından aralarından çıkacak başkan adayın bir açıklama yapması bekleniyor.

Son Güncelleme: 30.11.2022 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahahahaha 2022-11-30 13:18:20

kentin ileri gelen iş adamları değilde iş insanları dediklerine göre mevcut yönetimde olanlar yanlarına iki üç arkadaş alarak yönetim oluşturacaklar demek onlarada iş insanı demeliyiz zaten :)) her hafta maç öncesi bir yem atılıyor sporcu gazı almak için bebeklerin bu kadar gazı çıkarılmıyor :))))

banner22

resim yükleresim yükle