BİLECİKSPOR FORMASI HEDİYE ETTİLER

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Bilecikspor Kulübü Başkanı Ali Muyşin; Kocaeli Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakını makamında ziyaret ederek Bilecikspor forması hediye ettiler.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
03 Eylül 2022 Cumartesi 11:36
179 Okunma
BİLECİKSPOR FORMASI HEDİYE ETTİLER
banner15

 AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Bilecikspor Kulübü Başkanı Ali Muyşin; Kocaeli Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakını makamında ziyaret ederek Bilecikspor formahediye ettiler.


 

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bilecikspor yönetimini ve oyuncularını Kocaeli'nde kamp yaptıkları otelde ziyaret etti. Burada sporcular Bilecikspor Kulübü Başkanı Ali Muyşin ve teknik kadro ile bir araya gelen Başkan Yıldırım ve Yaman Bilecikspor’un gelişmesi adına nelerin yapılabileceği hakkında fikir alışverişinde bulundular.
Ardından Başkan Yaman, Yıldırım ve Muyşin eskiden Bilecik Valisi olarak görev yapan şimdi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette gündeme dair konuşularak görüş alışverişlerinde bulunmasının ardından Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a Bilecikspor’un formasını hediye ettiler.
Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafın ardından sonlandırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle