BİLECİKSPOR FLAŞ TAKIM OLACAK

Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, 2016-2017 sezonunun flaş takımı olacaklarını ve Bilecikspor için beklenen senenin bu sene olduğunu söyledi.

19 Ağustos 2016 Cuma 07:02
1577 Okunma
BİLECİKSPOR FLAŞ TAKIM OLACAK
banner15

    Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, 2016-2017 sezonunun flaş takımı olacaklarını ve Bilecikspor için beklenen senenin bu sene olduğunu söyledi.

 


      Bilecik 1. Amatör Lig mücadele eden Bilecikspor 2016-2017 sezonun transfer dönemine hızlı başlayarak, il dışından 6 futbolcu anlaşarak, sezonun flaş takımı olmaya hazırlanıyor. Konu hakkında açıklama yapan Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, 2015-2016 sezona kötü bir kur’a çekimi başlayarak, lige üst üste aldıkları 2 mağlubiyet ile başladıklarını belirtti. Cinoğlu, “2016-2017 sezonun fikstür çekimini bu sene kızım Ada Cinoğlu çekti. Kızımın şansına iyi bir fikstür çektik.

 

 

     İlk haftayı bay geçiyoruz ve sezonun ilk yarısında tüm önemli maçlarımızı evimizde oynayacağız. Geçen seneden daha farklı bir takım oluşturacağız bu sene. Transferini gerçekleştireceğimiz oyuncuların ilk planı futbol olacak. Geçen sene bazı oyuncuların futbolu ikinci plana atmasıyla oynadığımız 4 derbi maçı kazanamayarak ligi şampiyon olarak bitiremedik” dedi.

 

 

 “Futbolun patronu Hasan Kol”

  Bu sene takımın başına antrenör Hasan Kol’u geçirdiklerini anlatan Cinoğlu, ”Hasan hoca tecrübeli bir teknik adam. Bölgesel Amatör Lig (BAL) tecrübesi yaşamış iyi veya kötü bir başarı elde etmiş Bilecik İl Özel İdarespor takımın Bilecik’in adını duyurmuş bir hoca. Bu sene eski takımı ligden çekildi. Bu duruma çok üzüldüm. Bu çocuklar geçen sene BAL’da mücadele ederken kimse halini hatırını sormadı. Kimse 1 kilo portakal, mandalina, muz alarak çocuklara gitmedi.

 

 

      Hal böyle olunca Bilecik İl Özel İdarespor takımın BAL’da sıfır puan çekerek düştü ve bu sene de ligden çekildi. Oradan bizim takıma gelecek 2 en fazla 3 oyuncu olur gibi. Tabi gene tercih hakkı Hasan hoca son kararı verecek olan bu. Bu sezon geçen sene takımda oynayan tüm oyunculara Hasan hocamız çağrı yaptı. İlk antrenmana tüm oyuncuları davet edeceğiz. Yeni transferlerle birlikte idmanlara başlayarak daha sonra ki süreci hocamız karar verecek.

 

 

  Bana soracak olursanız geçen sene ki kadrodan bu sene bu takımda oynayan futbolcu sayısı 6’yı geçmez tahminim. Bu sene son sene. Bu sene o sene diyoruz BAL’a çıkmak için. 3’üncü senemi dolduracağım bu sezon. Giriş, gelişme ve bu sene sonuç kısmı olacak inşallah. Taraftarımızla, yönetimimizle, camiamızla bir bütün olacağız bu sene. Bilecik halkının beklediği profesyonel lig özlemini bu sene yaşatacağız” dedi.


“Osmaneli sahasına bir çözüm bulunmalı”

    Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, bu sene Osmaneli’nde takımlar 3’er maça oynayacağı söyledi. Bayırköy’ün sahasının bakımda olduğu için o maçlarında Osmaneli’nde oynanacağı anlatan Cinoğlu, sözlerine şöyle devam etti:
“Ondan önceki sene Osmaneli’nde yaşanana olayları hepimiz gördük. Buna keza İl Özel İdarespor’un şampiyon olduğu sene binlerce kişi sahaya girdi. Bunlar seyircinin suçu değil, bunlar alınan güvenlik önlemlerinden dolayı oluyor. O sene yaşanan olaylardan sonra geçen sene maçları seyircisiz oynadık. Osmaneli’nde rakip takım taraftarının maç seyredeceği bir yer yok. Kaç senedir. Bunu yapmak bu kadar zor mu. Derbi maçları dediğimiz maçlar seyircisiz tadı tuzu çıkmıyor. Biz onları burada misafir ediyoruz ama onlar aynı şeyi yapamıyorlar. Bu sene aynı sıkıntıları yaşarsak, biz Bilecikspor kulübü olarak gereken yerlere gerekli başvuruları yapacağız. Bizim veya diğer takım taraftarlarının bu maçları seyretmeye hakkı var bence.”



Son Güncelleme: 19.08.2016 07:02
Anahtar Kelimeler:
BileciksporCinoğluGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle