BİLECİK BELEDİYESİ SPOR VE GENÇLİK KULÜBÜ'NÜN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü Olağan Genel Kurulu ve başkanlık seçimi gerçekleştirildi. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
03 Haziran 2022 Cuma 15:41
1039 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ SPOR VE GENÇLİK KULÜBÜ'NÜN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU
banner15

Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü Olağan Genel Kurulu ve başkanlık seçimi gerçekleştirildi. 

  Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen seçimde Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü Başkanlığına CHP'li meclis üyesi Ahmet Korkmaz seçildi.

  Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı da seçim programına katılarak, seçilen yeni Başkan Ahmet Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Bilecik Belediyesi olarak spora ve eğitime her zaman imkanlar ölçüsünde katkı vermeye devam edeceklerini belirten Başkan V. Subaşı ‘’Gerçekleştirilen seçimler sonucu başkanlığa seçilen Başkan Ahmet Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerinin Bilecik sporu adına güzel çalışmalar gerçekleştireceklerine inanıyorum. Birçok branşta faaliyet gösteren kulübümüze yeni dönemde başarılar diliyorum" dedi.

Ahmet Korkmaz’ın başkanlığını yapacağı Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü Başkan Yardımcısı Soner Olgun olurken,  yönetim kurulu üyeleri ise Vahdettin Tetik,  Atakan Sarıgül,  Sabri Özlü,  Tolga Dedeoğlu ve Hakan Yavuz oldu.

 Öte yandan Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü Başkanlığına şuan Bilecik Belediye Başkan Vekili olan Melek Mızrak Subaş yürütüyordu.

Son Güncelleme: 03.06.2022 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Objektif olmak lazım !!!! 2022-06-04 22:41:41

ELEŞTIRDİKLERİ AKP DÖNEMİ GİBI TEK BRANŞA YÖNELİYORLAR. VARSA YOKSA VOLEYBOL. BAŞKA BRANŞ YOK
NE JUDO
NE TEKWONDO
NE BADMİNTON
NE BASKETBOL
NE ATLETİZM
NE SATRANÇ
VARSA YOKSA VOLEYBOL.
ÖNCEDEN BASKE4BOL OLDUGU GİBİ.
BELEDİYE DEDİGİN BTÜN SPOR DALLARINA YARDIMCI OLMALIDIR.

Avatar
Sporcu 2022-06-06 17:51:52

Ben sporcuyum destek olduğunuzu görmedim. Bilecikliyim bilecik sporcularina sahip çekilmiyor.kendi imkanlarimla spor yapıyorum. Kaç defa yardımcı olun diye gittim hiç konusmadiniz bile. Fotoğraf çekinip kendi bildiginizi yapmakla olmaz yazık.

Avatar
Vatandaş 2022-06-08 13:54:48

CHP belediyesini halk akp yönetimi gidi yapmasın diye seçti ama malesef umduğunu bulamadı. Kulüp yönetimi de ayni şekilde berbat. Spordan anlamayan kim varsa toplanmış.yanlis politika yanlış işler ne ararsan var. Bu sezonda dışarıdan toplanan voleybolcu kızlar zengin oldu gitti... bilecikli sporculara yine destek yok yardım yok. Vatandaşın parasını çar çur etmenin elbet hesabı sorulur!!!

Avatar
Mrt11 2022-06-09 00:27:04

Bu kulüp kaç yıldır ne yaptiki?? Voleybolu bilmeyenler antrenör oldu. 5 6 transfer yapıp baskalarina masraf yapılır 500 bin 600 bin para harcandi ve belediyeninde imkanlari kullanildi... eee hani kazanilan bir voleybolcu varmi?? Voleybolda başka bir spor dalına imjan olanak varmi?? Oda yok. Böyle kulupculuk olmaz...

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle